Ez az edzés jó? Mennyi idő kell hogy hatása legyen?
Edzés: heti 2x 30perc elliptikus tréner
Napi 100felülés
Minden második nap futás.
Ez még kevés vagy megfelelő?
Akkor haladjunk sorban.
Heti 2x30 perc elliptikus tréner. Igazából kardió, én az izmaimat félteném. Intervallum edzés formájában OK. De legyen inkább heti 3.
Felülés: felejtős, nem kicsit! Kicsinálja a gerincet, elavult mozgásforma. Helyette hasizomra inkább hasprés és lábemelés. Hetente 3-4-szer elég (az izomnak regenerálódnia is kell), alkalmanként 3 sorozat, annyi ismétléssel, amivel megy.
Futás: ehhez kevés az infó. Alapból az egyik legjobb kardió. Igazából az elliptikus tréner mellé nem feltétlenül fontos, de remek zsírégető. Nagyon magas túlsúlynál tilos, tönkrevágja a térdízületet.
És hogy mennyi idő, mire hatása van? Az az étrendedtől függ. Jól belőtt diétával heti egy kg mínusszal számolhatsz. Ha nincs rendben a kaja, és a mozgással sem lép fel kcal deficit, akkor fogyni sem fogsz, akkor a mozgásnak csak az egyéb élettani hatásait élvezheted.
Köszönöm a válaszokat!
Az étrendre mindenképp oda fogok figyelni!
A futásnál kihagytam,hogy kb 1-1,5 km futok. ( Lehet nem sok,de kezdenek szerintem megfelelő)
Nincs szó nagy mértékű túlsúlyról ( szerintem) csak kb 5-7 kg szeretnék lefogyni.(172cm/63kg)
Ehhez a testmagassághoz 65 kg az ideális. Ha ennek ellenére ennyi felesleget látsz magadon, az nem csak azt jelenti, hogy fogynod kell, hanem hogy kevés rajtad az izom!
Mindenképpen javasolnék a kardió edzések mellé heti 3, teljes testes súlyzós edzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!