Mi ad lelki erőt a diétához?
Figyelt kérdés
Gyenge vagyok. Mi motiválhatna jobban? Titeket mi motivál?2016. márc. 21. 13:18
1/7 anonim 

válasza:

Az hogy milyen ruhákat vehetek fel ha leadok ennyit meg ennyit, + több önbizalmam lesz... :)
2/7 anonim 

válasza:

Nekem is az egyik a ruha. Vègre vehetek akàrmit. Eddig csak azt ami xxl-es volt. A masik hogy önbizalmam az egekben, olyan hölgyekkel is merek ismerkedni, akikkel eddig esèlytelen volt.
3/7 anonim 

válasza:

Ne zabálj te zsíros löttyedt dagadék!
Nem akartam bunkó lenni, de van akit ez motivál. :D
4/7 anonim 

válasza:

Az hogy ha belenezek a tukorbe lattom milyen voltam es most milyen es lattom hogy ha folytattom milyen lesz
5/7 anonim 

válasza:

Csak a Puffin lekvár ad erőt, és mindent lebíró akaratot.
6/7 anonim 

válasza:

Nem kell hozzá különösebb motiváció... Szeretném elkezdeni azt, amit elkezdtem, a diétám pedig élvezetes, különben nem csinálnám (más kérdés, hogy résen kell lenni, hogy ne boruljon fel véletlenül, mert csak mert elvben könnyű betartani, nem jelenti azt, hogy gyakorlatilag is az :)).
7/7 anonim 

válasza:

Nekem nagyon nehéz a betegségem mellett(skizofrénia).
De ha én kibírom akkor te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!