Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez már lelki problémákra utal?

Ez már lelki problémákra utal?

Figyelt kérdés
169 CM és jelenleg 65-66kg vagyok 22/L. A normális testsulyom 60kg. Az elmúlt egy évben felszedtem 15kgot azaz 74-75re híztam meg . 2 hónapja elhatároztam magam hogy vissza szerzem a régi súlyom.Most 65-66kg tartok. Futok,néha tornázok és úszni vagy aquafitnessre fogok járni.Egész jó étrendet csináltam magamnak nem szoktam éhezni.Elhagytam a cukros lisztes ételeket persze néha bűnözők de az nap vagy másnap ledolgozom.Ma reggelire extrudált kenyeret ettem, joreggelt kekszet és egy joghurtot.Ebédre paradicsomos gombócot.Délután gyümölcsöt. Most viszont úgy rám tört az éhség S nem értem miért pedig tartalmas étkezésem volt ma. A gyümölcs nap végére be is tette a telítettséget. Bűntudatom lenne ha este fél 9kor neki állnék enni. Ugyan is könnyen hizom. Lemozgom ha kell de akkor is bűntudatom lenne. Meg ha 6kor vacsiztam volna valamit bele fért volna de a Gyümölcsöket is 5kor ettem. Nem kéne évesnek lennem. Ez a bűntudat ha késő ennek nem jelent jót? S hogy ha boltban vagyok már mindennek megnézem a cukor zsír tartalmat és viszonyitgatok...?! Idáig sose tettem.ilyet
2015. júl. 11. 20:38
 1/1 anonim ***** válasza:

A b\ntudat mindenképpen rossz. Nekem soha nincs bűntudatom evéstől, pedig én elég korlátozott életmódon vagyok, ha úgy nézzük... Max. nem éri meg, de amilyen ritkán kilengek, ennyi lázadás és kísérletezés még kell, úgyis csökken, ahogy belejövök s rájövök, mi jó nekem. Node most nem rólam van szó.

Az, hogy a boltban megnézed az összetételt, teljesen normális. Én nemigen nézem, egyszerű vagyok, mint a faék: aminek csomagolása van, olyat nem eszem :D Kevés kivételtől eltekintve ;) De ha mégis, természetesen megnézem, mi van benne.

Ha éhes vagy, ételre van szükséged, nincs olyan, hogy "nem kéne éhesnek lennem". Nem tudom, a paradicsomos gombóc mennyi volt, de a többitől én simán éhes lennék... A gyümölcs pedig főleg nem étel. Némelyik, pl. a barack vagy a banán még jól is tud lakatni 1-2 órára, de ennyi...

Sehogysem tűnik soknak a mai ételed, így mennyiségek nélkül sem...

Este fél 9-kor még nem is vészes enni, egy időben éjjel 2-3-kor éheztem meg, na az nem volt jó :) Ilyenkor az ember eszik valami kis értelmeset és megfogadja, hogy máskor rendesebben vacsorázik, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő. Ma már nekem sincs ilyen, a fogyásom elején még volt. Sokat számít több év tapasztalata ;)

2015. júl. 11. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!