Az baj ha 1 napot se bírok diétázni? 15f 176/76
Figyelt kérdés
Két éve 1 hónapig bírtam azt élveztem 4 kg t fogytam de hülye voltam kevésnek gondoltam és feladtam pedig nem változtattam a kaján csak kevesebbet ettem és az edzésen se izzadtam le mindig de mindennap edzettem. De most 1 napot se bírom este nagy az elhatározás jogy akkor holnap de olyan délután 5kor feladom elcsábulok tudom ez baj de nem tudom miért. Bár majdnem elégedett vagyok a súlyommal de mindig úgy érzem jó lenne 10-15 kg t fogyni. Valaki tud tanácsot adni hogy lehetne a diéta avagy életmódváltás élet. Tudom hülye kérdés de hátha.2016. márc. 20. 19:45
1/2 anonim 

válasza:

Hat ez a sport nem neked valo ha elcsabulsz allandoan neha egy kis nasi belefer tomegelek es 5 g ch t eszek testsulyonkent es szalkasabb lettem pedig nem voltam kover csak a minosegi szinte teljesen tiszta kajalas eredmenye
2/2 anonim 

válasza:

Fel kell kutatni, mi az oka, hogy nem bírod.
A legtöbb diétát én sem bírnám, a sajátom sokkal egyszerűbb.
Van, aki annyira rossz módszert választ, hogy a legtöbben nem bírnák.
De valami önuralom nem árt, azt nem várhatod, hogy menni fog, ha az első kis csábításnak engedsz.
Így általánosan, nem ismerve a diétádat, többet nem tudok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!