Azoktól kérdeznék, akik több, mint 25 kg-t adtak le tartósan: milyen diétát és mozgást alkalmaztatok?
Figyelt kérdés
160g szénhidrát diétát tartok (betegség miatt, orvosi és dietetikusi kontroll mellett), de a mozgással kapcsolatban kétségeim vannak. Mit és hogyan sportoltatok jelentős túlsúlynál és később, amikor már lement mondjuk a fele?
106kg-ról indultam, 95kg vagyok most. 3 hónapja csinálom. Eddig csak diétáztam, de most elkezdtem tornázni is. Kíváncsi vagyok mások tapasztalataira, milyen az élet a változás alatt, mit-hogy csináltatok, és milyen az élet akkor, amikor elértétek a célt?
2016. márc. 20. 18:01
11/16 Andizsuzsi válasza:
12/16 anonim válasza:
Értem, egyébként nagyon jól eszel ezek szerint, gratulálok hozzá! :)
Szobabicikli, tempós séta, úszás a legjobb az esetedben, bár ez utóbbi gyerekek mellett eléggé kivitelezhetetlen, de az előző kettőtől is szép eredményeket fogsz elérni ilyen étkezés mellett.
13/16 anonim válasza:
en norbinak a duci tornajaval kezdtem(sarga felsoben vannak, igy felismered). engem az elejen megizzasztott, azota mar nehezebbeket csinalok. nincs benne ugrabugralas, igy tudod a terdedet is kimelni.
14/16 anonim válasza:
Kezdettnek megteszi 2 kg os sulyzo is ami szerelheto aztan majd erzed hova mekkora suly kell
15/16 anonim válasza:
Kb. 35 kg-ot adtam le szálkásító diéta, súlyzós edzés és tempós gyaloglás segítségével. Elkezdtem stagnálni, beiktattam egy rövid tömegnövelést, és most újabb nekifutással próbálok megszabadulni a maradék kb. 10 kg-tól.
16/16 anonim válasza:
Norbi Duci tréning -az eredeti- a legjobb. Az elején megizzaszt, szépen beindul tőle a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!