Van olyan aki ezt beveszi?!
Az emberi hülyeség határtalan. Szerintem meglepődnénk, ha tudnánk, hogy hányan dőlnek be ilyesminek. Én csak azt nem értem, miért nem büntetik meg az ilyeneket.
Ma épp a facebook perui kovaföldes hirdetésein mérgelődtem. Össze-vissza hazudnak róla mindent, belinkelik hozzá a tanulmányt igazolásképp, ami nem is arról szól. De mivel kevesen tudnak angolul, vagy elég nekik, hogy látják a linket, így simán beveszik, és 2-3-szoros áron megveszik attól a forgalmazótól. És tele vannak kommentekkel, de olyan okos emberektől, hogy a reklám alatt megkérdezik, hogy hol lehet kapni, mikor csak rá kéne kattintani a reklámra. :)
Sokan azt is elhiszik, hogy nem a gyökeres életmód és étrend váltástól és az egyre intenzívebbé váló testmozgástól lehet fogyni, ami addig tart, amíg megtartja az új életformáját.
Sokkal egyszerűbb elhinni egy szernek egy varázsvesszőnek egy varázsigének ami lehetetlen, mert egyszerűbb hinni, mint amikor tenni is kell valami kicsit "fárasztóbbat" érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!