Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan aki ezt beveszi?!

Van olyan aki ezt beveszi?!

Figyelt kérdés
Most komolyan, rengeteg csodafogyaszószer reklámot láttam már, de ezt tuti viccnek szánták... XD [link]

2016. márc. 20. 07:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Hidd el vannak ilyenek
2016. márc. 20. 07:48
 2/8 anonim ***** válasza:
4 nap alatt photoshoppolni megtanítanak. Nem rossz!
2016. márc. 20. 08:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy vannak. :D
2016. márc. 20. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Olvass vissza itt pl. a fogyasztószerek témában, s magad is rájöhetsz, hogy igen, vannak ilyenek. Különben nem is lennének ilyen hirdetések.:)
2016. márc. 20. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb fogyni vágyó gyors eredményt szeretne kevés, vagy semennyi erőfeszítéssel. Igen, sokan bedőlnek ezeknek sajnos.
2016. márc. 20. 10:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó jó... Olyat már láttam, hogy egy hónap alatt 10 kg meg ilyenek, na de négy nap alatt 23?! XD
2016. márc. 20. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Az emberi hülyeség határtalan. Szerintem meglepődnénk, ha tudnánk, hogy hányan dőlnek be ilyesminek. Én csak azt nem értem, miért nem büntetik meg az ilyeneket.

Ma épp a facebook perui kovaföldes hirdetésein mérgelődtem. Össze-vissza hazudnak róla mindent, belinkelik hozzá a tanulmányt igazolásképp, ami nem is arról szól. De mivel kevesen tudnak angolul, vagy elég nekik, hogy látják a linket, így simán beveszik, és 2-3-szoros áron megveszik attól a forgalmazótól. És tele vannak kommentekkel, de olyan okos emberektől, hogy a reklám alatt megkérdezik, hogy hol lehet kapni, mikor csak rá kéne kattintani a reklámra. :)

2016. márc. 20. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Sokan azt is elhiszik, hogy nem a gyökeres életmód és étrend váltástól és az egyre intenzívebbé váló testmozgástól lehet fogyni, ami addig tart, amíg megtartja az új életformáját.

Sokkal egyszerűbb elhinni egy szernek egy varázsvesszőnek egy varázsigének ami lehetetlen, mert egyszerűbb hinni, mint amikor tenni is kell valami kicsit "fárasztóbbat" érte.

2016. márc. 21. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!