Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt a maszlagot beveszi valaki?

Ezt a maszlagot beveszi valaki?

Figyelt kérdés

Miért "etetnek" minket ilyen baromságokkal? Szerintetek van olyan ember, aki ezt meg is veszi és el is hiszi? Teljesen h@lyének néznek minket???

[link]

2010. jan. 26. 21:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Naná hogy van. Aki a tévé előtt ülve chipset zabálva próbál lefogyni és itt sír, hogy nem megy neki.
2010. jan. 26. 22:00
 2/19 anonim ***** válasza:
Tudod ez egy folyamat... és igen, ezt is lesz aki beveszi... rengetegen! Nekem is kéne egy ilyen honlapot csinálni.
2010. jan. 26. 22:02
 3/19 anonim ***** válasza:

Ugyanmár :)

Ebben látnak nagy üzletet,mert az elkeseredett fogynivágyót könnyen becsapják ilyen szöveggel,hogy pár nap alatt X kg-t lead a csodakapszulával.És mindig vannak nem kevesen,akik bedőlnek ennek..

2010. jan. 26. 22:02
 4/19 anonim válasza:
Még jó, hogy nem tartozom azok közé, akik beveszik! A legjobban az előtte-utána képeket szeretem!xĐ
2010. jan. 26. 22:13
 5/19 anonim ***** válasza:

Előtte-utána,mi?

ordít azokról a photoshop!! :DD

2010. jan. 26. 22:18
 6/19 anonim válasza:
Hát azért szeretem őket, mert nevetnem kell rajta, hogy milyen szánalmas! És a belinkelt oldalon található "előtte-utána" képek még jobbak, mint amiket az újságokba raknak! Az újságokban figyelnek arra, hogy ugyanazt az arcot másolják mindkét test fejére, de itt két teljesen különböző embert raknak egymás mellé!!! Tragikomikus.
2010. jan. 26. 22:23
 7/19 anonim ***** válasza:

ja, én is bírom amikor 2 totál különböző nőt raknak be az előtte-utána képsorba, csak a hajszín stimmel :)

egyébként Anya régen próbálkozott ilyenekkel, és azt mondta, h tényleg le is megy, de ha nem szeded tovább, akkor vissza is hízod. és mivel nem volt a végtelenségig havonta 30-40ezer forintja, ezért sajnos vissza is szedte :(

2010. jan. 26. 22:23
 8/19 anonim válasza:

"Leadtam 48 kilót és közben 3- szor annyit ettem..."

:D aki ezt komolyan veszi, meg is erdemli.. amúgy meg nem biztos, hogy teljesen hatástalan

2010. jan. 26. 22:27
 9/19 anonim ***** válasza:

és ki az a hülye aki ezeket beveszi?

múltkor olyat olvastam hogy a cipőbe kell rakni a kis párnát és fél kg zsírt szív le egy nap így akár 1 kg fogyás is elérhető xD Mondjuk jó üzlet és sok pénz van belőle mert a sok dagadt disznó beveszi és megrendeli persze hatni ne fog.

ja és én is bírom az előtte utána képeket.Photoshop xD

2010. jan. 26. 22:27
 10/19 anonim ***** válasza:
A lényege olvastam egy hét alatt 7 kiló, abba bele lehet inkább pusztulni, ez nagyon sok súlyfelesleg. De ilyen nincs is.
2010. jan. 26. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!