Ezt a maszlagot beveszi valaki?
Miért "etetnek" minket ilyen baromságokkal? Szerintetek van olyan ember, aki ezt meg is veszi és el is hiszi? Teljesen h@lyének néznek minket???
Ugyanmár :)
Ebben látnak nagy üzletet,mert az elkeseredett fogynivágyót könnyen becsapják ilyen szöveggel,hogy pár nap alatt X kg-t lead a csodakapszulával.És mindig vannak nem kevesen,akik bedőlnek ennek..
Előtte-utána,mi?
ordít azokról a photoshop!! :DD
ja, én is bírom amikor 2 totál különböző nőt raknak be az előtte-utána képsorba, csak a hajszín stimmel :)
egyébként Anya régen próbálkozott ilyenekkel, és azt mondta, h tényleg le is megy, de ha nem szeded tovább, akkor vissza is hízod. és mivel nem volt a végtelenségig havonta 30-40ezer forintja, ezért sajnos vissza is szedte :(
"Leadtam 48 kilót és közben 3- szor annyit ettem..."
:D aki ezt komolyan veszi, meg is erdemli.. amúgy meg nem biztos, hogy teljesen hatástalan
és ki az a hülye aki ezeket beveszi?
múltkor olyat olvastam hogy a cipőbe kell rakni a kis párnát és fél kg zsírt szív le egy nap így akár 1 kg fogyás is elérhető xD Mondjuk jó üzlet és sok pénz van belőle mert a sok dagadt disznó beveszi és megrendeli persze hatni ne fog.
ja és én is bírom az előtte utána képeket.Photoshop xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!