Létezik annyira primitív/naiv ember, aki ezt beveszi?
Igazából nem olvastam végig. A cikk abszolút fantasztikus filmbe illõ, kb a fizika törvényeit keresztbe húzza a tartalom. A fogalmazásmód meg ritka szánalmas.
Most azt tegyük félre, hogy "az összes fogyasztószer kamu" és hasonlók.
Konkrétan már az eleje égette a szemem (Tolvai Reni, mint színésznõ?)...
"Mind1, most hogy nézel ki, 1 hónap múlva S-es ruhát hordasz!"
Tóth Vera is biztos....:D
A cikket nem olvasom el, mivel a vírusirtóm letiltotta az oldalt :) De így látatlanban csak azt tudom mondani, hogy amíg egy csomó ember úgy akar megszabadulni a felesleges(nek vélt) kilóitól, hogy nem hajlandó érte egészségesen étkezni és mozogni, addig szinte bármit el lehet nekik adni, ilyen "csodákat" ígérve.
Jut eszembe, van egy mágikus zsírbontó medálom, érdekel valakit? ;)
Biztosan sokan elhiszik, mert el akarják hinni, mint a többi kamut is :)
Szerintem Tolvai Reni nem is biztos, hogy tud róla, hogy szerepel az oldalon. Mint ahogy gondolom, Beyoncé sem :)
Már láttam sok ilyet, érdekes, hogy a hozzászólások mindegyik alatt kb. ugyanazok. Ez az első, ami tényleg használ . . . Ez most nagyon jó lehetőség, már meg is rendeltem . . . :D
Ugyan ez a cikk volt már tavaly is fent, ugyan ezekkel a hozzászólásokkal szóról szóra, csak átírták a dátumokat :)
Igaz, akkor nem Tolvai Reni volt a példa, hanem "Jollie" (így sikerült leírniuk Angelina Jolie nevét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!