Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék főleg a combombó...

M.Viktóriaa kérdése:

Hogyan tudnék főleg a combomból fogyni?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnék főleg a combomból fogyni? Vagy legalább is hogyan tudnám a legjobban formálni?

Lány 163 cm 55 kg 25% zsír 31% izom .

Voltak a suliban felmérések és mindegyik az egészséges zónában van de azt nem tudom h a testsúly abban van-e.

2016. márc. 19. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsenek komoly problémák a súlyoddal, főleg ha nagy a cicid akkor végképp nem. :D Csak combból nem fogsz tudni fogyni, de nyilvánvalóan ha az vastagabb a többi végtagodhoz képest, akkor onnan lesz a leglátványosabb. Már önmagában, ha drasztikusan lecsökkented az édességet és a cukros italokat biztosan sikerrel jársz, ezt még megfejelheted azzal, hogy minimális pékárut eszel. Természetesen mozogj is mellette, túl komolyan nem fontos, elég ha "bohóckodsz" valamit egy youtube torna videóra amelyik tetszik.
2016. márc. 19. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Persze mert bohockodassal lehet fogyni nekem bejonne egy ilyen csaj a 25% csajoknal pont jo se nem kover se nem csontos
2016. márc. 19. 15:10
 3/5 donmogyoróscsirke ***** válasza:
91%
Nincs helyi-fogyás gyerekek! Max a helyi sütis kifogyott a kakaós csigából! Egyél napi 5x, próbálj kevés cukrosat fogyasztani ( ez az italokra is vonatkozik) igyál sok vizet, legalább 2 litert kéne naponta.. Sportolt valamit, vagy csak tornázz / eddz otthon. Combra és fenékre jól mennek a guggolás különböző fajtái, és több "has" specifikus edzés során is átmozgatod az altájad. (De persze egészségesebb ha mindenre edzel, hogy arányos legyél) Nem hit téríteni akartam, remélem segítettem. üdv! ( kérdés lenne írj nyugodtan )
2016. márc. 19. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
2-esnek: Igazából elég az étkezés megváltoztatása, alig van rajta valószínűleg felesleg. De, ha feszesebb akar picit lenni akkor nem árt tornáznia picit. Azért írtam, hogy bohóckodás, mert az igazi izommunkát edzőteremben tudná végezni. Ahhoz képest az, de ha nem akar versenyezni az is bőven megteszi.
2016. márc. 19. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

A számok alapján OK vagy, de ha pár kilót fogysz, az is OK, látni pedig nem látunk.

A fogyáshoz kalóriadeficit kell (csak az édesség s egyebek elhagyása nem elég, csak ha ez kalóriadeficitet okoz, ami azért nem mindenkire igaz), a feszesebb, izmosabb testhez edzés és kalóriatöbblet (kivéve kezdőknél, nekik deficitben is mehet egy ideig).

2016. márc. 19. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!