Életmódváltás+fogyás lehetséges "kíméletesen" is?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :) Életmódot szeretnék váltani, illetve legalább 20 kilóval könnyebb lenni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan fogyási módszer, amit betartva a bőr nem nyúlik meg teljesen? Most körübelül 60 kiló környékén vagyok, ami a magasságomhoz képest soknak számít. 24 éves vagyok. Nem szeretnék kés alá feküdni, szóval ha van olyan módszer, ami kíméletesebb a testhez, kérlek írjátok meg! ( az nem érdekel, hogy "egyél egészségesen, ne koplalj" ezzel tisztában vagyok, egészségesen is fogok táplálkozni és hangsúlyozom, úgy szeretnék fogyni, hogy utána tartani is tudjam az alakomat, nem megvonni magamtól az ételt. ) Köszi előre is a válaszokat! :)2016. márc. 14. 10:41
1/4 anonim válasza:
Milyen magas is vagy? Mert nem hiszem hogy 1 m 20 cm korul vagy
2/4 anonim válasza:
40kg egy törpének jó felnőttként. A bőröd feszességét nem tudja garantálni semmi sem, mivel genetika, mennyire bírja a fogyást.
3/4 anonim válasza:
A 40 kg körüli testsúly kb 140 cm-es magasságig elfogadható, afölött borzasztó kevés, szóval a helyedben ezt a -20 kg-ot átgondolnám.
A kíméletes fogyás meg az jelenti, hogy heit max fél kg, sok sport és sok folyadék, emellett rendsezres börápolás. HA normál genetikáad van, akkor a böröd össze fog húzódni (mert fogyáskor nem a bör NYÚLIK MEG, hanem marad, akkora, amekkora, csak a test benne lesz kisebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!