Mit tegyek, megállt a fogyás?! Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Majdnem két hete csinálom az Insumed fogyókúrát, fogytam 3 kg-ot, de most pár napja nem mozdul a mérleg nyelve.. tapasztalatok? Mit tegyek? Egyébként tavaly ezzel a módszerrel fogytam 20 kg-ot, ezért is vágtam bele újra. :)2016. márc. 13. 21:08
2/5 A kérdező kommentje:
Orvos által felügyelt.:) A diéta első két napjában napi 4-szer csak az Insumed shaket ihatod (250 dl 1,5%-os tej+ két kanál "por") Utána a 3. naptól reggel shake, ebédre rendes étkezés (kevés szénhidrát, sok fehérje), vacsorára pedig ismét a shake. Az étkezések között minimum 4, de 6 óránál nem többet kell hagyni. NEkem bevált. :)
2016. márc. 13. 21:25
3/5 anonim válasza:
Nagyon bevàllhatott, ha fogytal 20-at es most ismèt fogynod kell. Rendesen ètkezve, mozogva kell ELETMÓDOT valtani, nem ilyen marhasàgokat csinàlni időszakosan.
4/5 anonim válasza:
Pár napja? Eleve nem naponta mérlegelünk, másrészről pedig az életmódváltás tényleg jobb ötlet lenne.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, bevált, csak közben problémáim támadtak a pajzsmirigyemmel, tudod van olyan hormonbetegség amitől indokolatlanul és függetlenül attól hogy mennyire egészségesen étkezel hízol. Van ismerősöm, aki mindent ugyan úgy csinált ahogy előtte,mégis úgymondd a semmitől hízott nagyon HIRTELEN 30!!!!! kg-ot......
2016. márc. 24. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!