Hogyan fogyhatnék le innen? (Többi lent)
Sziasztok !
Van egy problémám. 14 éves vagyok,és sajnos túlsúlyos. Már sokat fogytam,de még van rajtam felesleg,főleg a cicimnél rakódott le zsírréteg.
Itt van 2 kép:
Leírom általánosan az étrendem:
Reggeli : -3db tojás VAGY 2-3 virsli VAGY 1 szendvics
Tizórai: 2-3db alma
Ebéd: 2db csirkemell és fél adag jázmin rizs
uzsonna:nincs
vacsora: 2-3 db tojás VAGY 3db virsli vagy saláta + alma vagy mandarin
Edzés: Hetente 2szer vagy 3 szor erőnlét / Utcai harc valamint minden nap 10-15 perc gördeszka és otthon ritkán csinálok fekvőket,félülést.
Lehet tenni ellene valamit? Rosszul étkezem? Mit ajánlotok?
Virslit és gyümölcsöket hanyagold. Mindkettő remekül segít a zsírok elraktározásában. Helyette mehet a tojás( lehetőleg ne az összes sárgáját használd fel), illetve sovány húsok, tengeri hal, sovány túró.
Ha az ebédhez raknál némi zöldséget, akkor az lenne a tökéletes étkezés. És vacsorára ne egyél szénhidrátot! Esetleg vehetsz fehérje étrend-kiegészítőt, rengeteget segít. Mármint nem a zsírégetésben, hanem a diétát kibírni, mivel rendkívül finom, hasznos tápanyagok vannak benne stb...
Ja és az uzsonnát ne hagyd ki.
14 éves korodból kiindulva ebben vannak hormonok is, legtöbbször később visszahúzódik.
Szóját kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!