Így fogyhatnék?
Sziasztok!
Szeretnek pár kilót leadni. Most 173cm, 73kg vagyok és kb. 23%os a zsírszázalékom. Úgy lehtne változást elérni ha egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán fogyasztanék cukros űdítőket illetve édességeket? Mert ez mindennapos nalam. :D Ezeken kivul szobabicikliznek es\vagy elliptikus trénert hasznalnek. Ezekben kernem a segitseteket,hogy milyen idokozonket, mennyi ideig hasznaljam a "szereket". Aztan ahogy fentebb irtam annyi eleg lenne taplalkozas szempontjabol,hogy csak a cukros uditoket illetve az esessegeket hanyagolnam?
Nem tudom,hogy fontos e de ilyen elliptikus trener allna szolgalatomra :D : [link]
Ha rendszeresen betartanam ezeket akkor mennyi ido utan lenne eszlelheto a valtozas?
Elore is koszonom a valaszokat. :)
Az a helyzet, hogy ez sajnos nem ilyen egyszerű.
Mindenképp hagyd el a cukrot és egyéb egyszerű szénhidrátokat tartalmazó ételeket, mivel sokkal egészségesebb leszel. De az a helyzet,hogy ez közel sem biztos, hogy fogyást fog eredményezni. A többi étkezés is számít.
A kardio gépeket minden nap használhatod,közepes intenzitáson 1 órát kb.
Ha gondolod segítek az étrendet kialakítani, írj nyugodtan ha segítség kellene.
Én azt a trénert nem sokra tartom.
Szobabicaj napi 2 x 1 óra. Délelőtt, este.
Cukros vacakot elhagyhatod persze.
De nekem inkább az segít ha a rendes kajából is keveset eszek, olyat kb éhség határán lenni, vagyis kicsivel fölötte.
2 vagyok
Sok sikert, én is pont ezt csinálom egyébként.
Drukkolok.
Nem minden lánynak megfelelő a 23%, ez ízlés kérdése is, én pl. jóval alá akarok menni, pedig teljesen egészséges ízlésem van.
Nos, ahogy már írták, csak mert elhagyod a cukros dolgokat, még simán ehetsz túl sokat másból. De jó irány, van, akinek ez is elég, jó étrendben jóval laktatóbb ételek vannak, mint a cukros vackok...
Az elliptikus trénerről a világon semmit nem tudok, én a teljes testes edzést + valami egyéb mozgást tartom igazán jónak.
Na, akkor elliptikus tréner:
5 hónap alatt -17 kg ell.trénerrel, cukrok, üdítők elhagyásával, lényegesen kevesebb ch fogyasztással. (Én rengeteget ettem, főleg este 8 után, amikor leraktam a gyerekeim.)
Heti ötször 30 perc kardió kettes fokozaton, 10 perc intervall.
Nekem ennyi elég. 34-es BMI-m volt...
A tiéd meg 25. Szóval: sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!