Hogyan fogyhatnék innen?
Figyelt kérdés
Hasamból szeretnék fogyni, de főleg a hasam ALJÁBOL , tudom felülések stb...de ezel csak a felső rész izmosodik, én lentről szeretném eltüntetni a nem kivanatos oda nem ilőő részt.2009. dec. 2. 20:04
1/7 anonim válasza:
Ismerős a problémád. Én is onnan szeretnék fogyni, de nem megy. Csinálok felüléseket, de attól csak izmosodik a hasam felső része.
Ha kapsz vmi használható választ, oszd meg kérlek velem is.
2/7 anonim válasza:
alkat kérdése+nagyon szigorú fogyókúrával lehet fogyni hasból(ha amugy nem olyan nagy a hasad,akkor elég a kevésbé kemény, ha pedig csak kicsi a felesleg akkor pontosan megtervezett és betartott étrend) ...a felülés is számit de mellette az egyéb mozgás is főleg aerob...a felülés az izmot épit te meg ugye fogyni akarsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ennél szigorubbat nemtudom alkalmaz e valaki:)
2009. dec. 2. 21:15
4/7 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a segitséget
2009. dec. 2. 21:17
6/7 anonim válasza:
Az emberek nagy bánatára sajnos célzott fogyás nincs (csak zsírleszívás, de az ebben az esetben nem számít). Az ember alkata dönti el, hogy hova raktározza el először a zsírt (általában has). És ami először kerül fel, az jön le utoljára. Azaz ha valaki a hasára szokott felszedni legelőször, akkor onnan fog utoljára fogyni. Szóval fogyj mindenhonnan (szigorú étrend - nem fogyókúra!- és sport), és előbb-utóbb a hasadról is le fog jönni minden felesleges!
7/7 anonim válasza:
Futás+ ajánlom naponta Rubint Réka 20perces hasizom erösítő gyakorlatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!