Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tűntethetem el a...

Hogyan tűntethetem el a striákat? Ha sportolok halványulni fognak? 14/L

Figyelt kérdés

160 cm vagyok, 50 kg. Hirtelen meghíztam és ezért lettek striâk a combomon és a fenekemen.

Augusztusban 43 kg voltam, egy hónap alatt 50 lettem,majd 53,majd 50,51 és most újra 50 kg vagyok.

Próbálok lefogyni, vagy legalább tartani a súlyom.

Hogyan tűntethetöek el a striák? Nem akarok rá krémeket venni, mert lehet, hogy nem is működnek.

Ha sportolok, sok vizet iszok halványulni fognak?

Milyen gyakorlatot végezzek?

Elöre is köszönöm:)

2016. márc. 6. 21:25
 1/3 Szabi.L ***** válasza:
A sport és a sok víz ivás nembiztos, hogy segít(ennek ellenére csinálhatod nyugodtan), viszont megfelelő diéta segíthet. Nincs olyan gyakorlat, ami segítene elhalványítani a striákat, szóval nyugodtan sportolhatsz azt, amit szeretsz is csinálni.
2016. márc. 7. 07:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Azok mélyszöveti hegek, szóval örökre veled maradnak.
2016. márc. 7. 13:14
 3/3 anonim válasza:
A striákat nem lehet eltüntetni, maximum halványulni fognak. Nekem is van, de aránylag szerencsés vagyok, mert nekem annyira világos, hogy szinte nem is látszódik. Egyik barátnőmnek viszont vörös, pedig próbálja halványítani, de szegénynek nem megy. De szerintem ha rendszeresen kenegeted valamilyen kakaóvaj, kókuszolaj vagy aloe vera tartalmú krémmel akkor elhalványul ;)
2016. júl. 14. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!