SOS! Egy 7-ig fogyóztam koplalással. A lábam tel van "terhességi" csíkokkal, és a hasam allja is.13 éves vagyok, hogy miképp tüntethetem el?
Jajj... koplalni nem szabad!!
Este hat után ne egyél, és csak délelőtt egyél kenyeret, és kerüld a cukrot! Ha ezek mellé mozogsz, akkor garantálom, hogy könnyen elfognak halványulni/tűnni!
Kicsit érdekes, mert a "terhességi csíkok" a hízástól jönnek elő, nem a fogyástól...
Striának nevezik igazából, és amikor a bőr nem tudja követni a hirtelen hízást, akkor "szakad el", és az már mindig ott marad, csak elhalványodik az idő folyamán!
És kérlek SOHA NE koplalj, mert nagyon egészségtelen, és a te fejlődő szervezetedben nagy kárt tehetsz vele!
13 évesen még nem késő elkezdeni normálisan enni:
Hús, zöldségek, tojás, hal, olajos magok, gyümölcsök, gyógyteák (főleg zöld tea).
Minden más SZEMÉT. Ja nem, vannak ehető gombák még, azokat véletlenül kifelejtettem. :)
Felejtsétek már el ezt az este 6 utáni nem evést... Bizonyára van, akinek az passzol, másoknak nem. Elég régi tévhit, hogy ezt így kell csinálni.
13 évesen (de szerintem máskor se, de a Te életed) ne fogyózz. Értelmesebben enni, mint az átlag viszont ajánlott :) Nekem a szénhidrátcsökkentés jött be, több szempontból is.
Egy hét koplalás tényleg értelmetlen, a testet-lelket megterheli, de lefogyni nem lehet vele... Bár biztos van, akit feldobna a pici fogyás. Engem is, de én egy napot nem szenvednék egy kilóért, inkább élvezetesen, kiegyensúlyozottan és lassan csinálom, életmódszerűen.
1. koplalni tilos
2. nem fogod teljesen eltüntetni semmivel se max. halványodni fog a színe /azzal elvileg nem annyira fog látszani de fog/
3. ne aggódj rajta sok mindenkinek van, mert az váltja ki ha valaki gyorsan fogy vagy hízik /illetve ha sokat nő /tizen huszon centiket// azt ne nem bírja a bőre ==> nekem is vannak és több olyan osztálytársamnak és volt osztálytársamnak is van akikről nem is gondolnád és nem tűnik fel.
Egyébként nekem anno a bőrgyógyász a "babé"-nak egy termékét ajánlotta, hogy szerinte az talán az valamennyire "koptatja színét" de nem kell nagy reményeket fűzni hozzá.-->mint mondtam nem fog eltűnni csak halványodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!