Hogyan tüntethetem el a köldök alatti "makacs" zsírt?
1 éve rendszeresen edzem, 5-8 kilót híztam (főként izom). Figyeltem az étkezésre, de egy kis zsír így is feljött. Egyedül a hasi résszel van problémám. Látszanak a kockák, de a köldök környékén mégis található egy vastagabb zsírréteg, néha már nevetségesen néz ki.
Próbálkoztam fogyókúrával, de (edzés mellett is) leginkább izmot illetve kevés zsírt vesztettem. Hogyan lehetne mégis eltüntetni azt a zsírréteget?
Futás, aerob sportokat próbáltad?
Izmot azért veszthettél, mert kevés volt a fehérjebevitel. Ajánlatos lenne grammra (nagyjából) kiszámolni mennyi fehérjére van szükséged naponta.
Nekem lapos hasam van, nem kockás.
Szerintem az a kis ,,zsírcsík" minden jól táplált európai férfinak ott van a köldöke alatt.
Amúgy az edzést azt kisebb súlyokkal csináltad?
ha nem, akkor próbáld azt, hogy kisebb súlyok és nagyobb ismétlésszám.
fehérjebevitel testtömeggrammonként 2, azaz egy 70 kilós embernél 140. emellett aerob edzések, de még jobb lenne az intervallumos futás. és mellé menjenek a súlyzós gyakorlatok továbbra is.
ja persze, narancsbőrkrém, nyilván megoldja :D
Szia!
Ez a köldök alatti zsír neked olyan, hogy ha lefekszel, akkor kemény lesz és kipúposodik, de ha állsz, akkor kemény lesz, de látható az a "kis pocak"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!