Comb belső felét milyen edzéssel tüntethetem el?
ez engem is érdekel, mert velemis ez a helyzet..
a kérdezőtől pedig elnézést, hogy idepofátlankodtam
összezár egy ellenálló kart - szétnyit. Edzőgépen. Vagy oldalt fekve könyökkel támaszt a fej, alsó láb felhúzva, felső emelget, kitart.
"Feküdj az oldaladra, támaszkodj a könyöködre, egyik kezedet tedd tarkóra, a másikat pedig a mellkas elé. A felül lévő lábat hajlított térddel húzd előre, a másik lábadat nyújtsd a törzzsel egy vonalba. Emeld meg a nyújtott lábat hátrafeszített lábfejjel, sarokkal nyújtózva. Próbáld magasra emelni a lábad úgy, hogy törzsed közben mozdulatlan maradjon. Húzd be a hasadat, és minden lábemelésnél feszítsd meg a hasizmokat. Üss lefelé a lábaddal - ismételd meg a gyakorlatot hússzor, majd cserélj lábat.
"
Nekem is ez a gondom:-S
Akik válaszoltak: Tárogatás az nem jó erre? (Pl ha megcsinálok minden nap 100-at, később növelem?)
egy kissebb gumilabdát tegyél a térdeid közé.
ülj a kanapéra a tv elé a híradó vagy, amit nézni szoktál.
kezd el nyomogatni a térdeddel a labdát , nyom-tart-kienged újra-újra.... amíg nézed a tv-t lekötöd a figylemed
sztem hatásos
persze a futás a legjobb, mert az az egész testet megmozgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!