Hogyan tűntethetem el? (Fenék alatti zsírpárna)
Figyelt kérdés
A fenekem alatt van ilyen zsírpárna és kitüremkedik/kidudorodik :( nagyon rosszul érzem magam tőle mert amúgy kerek fenekem van de nagyon utálom :(
Fogyókúrázok és remélem hogy ezzel idővel javul de szeretnék nyáron bikiniben lenni anélkül hogy takargatnám magam
És fiúk titeket ez zavar? Amúgy nem vagyok kövér 160 centi és 50 kg vagyok ezért nem is értem miért van ott
13/L
Előre is köszönöm a segítséget :)
#Fenék alatti zsírpárna
2015. dec. 22. 20:44
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy lábemeléseket szoktam végezni és guggolásokat és majd szeretnék futni
2015. dec. 22. 20:46
2/4 anonim válasza:
Sok guggolás, kitörés súllyal és anélkül, futás. Keress a neten popsi gyakorlatokat, azzal tudod formásítani.
3/4 A kérdező kommentje:
Napi hány guggolás? Vagy hány perc guggolás?
2015. dec. 22. 21:33
4/4 anonim válasza:
Folyamatosan növeld az adagot. És pl. nehezékként vegyél a két kezedbe egy-egy másfél, vagy két literes ásványvizes palackot tele vízzel.
Legyen türelmed, nem egy hét, vagy hónap alatt fog látszódni az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!