Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tüntethetem el a...

Hogyan tüntethetem el a sörhasam? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval alapból sovány vagyok,de van egy kis sörhasam ami nagyon zavar.. Súlyzós edzéssel eltüntethetem? Azt olvastam,hogy szénhidrátszegény étkezést kell összeállítanom.Itt mit értsek? Kb mennyi szénhidrátot vihetek be? Általában reggelire (suliban) 3 zsömlét eszem meg (ebben vaj és valamilyen felvágott általában csirkemell van) és kb délután fél 4-ig nem eszem semmit de miután hazajövök akkor eszem megint. És még valami: sokan írták a felülést is. Egy dolog rólam: utálom a felülést és a hasgyakorlatokat..16/F
2015. márc. 6. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem a felulés a mervado, hanem az etkezés.

Felejtsd el a zsemlét. Sok fehérje (hus, turo, tojas), kevesebb szenhidrát (rizs, zab, zoldseg).

Olvasd el kezdésnek a Sarga kapszulát, abban megtalálod a válaszokat pontosabban.

2015. márc. 6. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha sovány vagy, akkor azért kellene hasprés, hogy megerősítsd a hasfalad, jobb tartása legyen.
2015. márc. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!