Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Erről mi a véleményetek?

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek hatásos? Mármint azon kívül, hogy megfo*at?

2016. márc. 5. 04:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Hat hatasosnak hatasos bar sose ertettem azt aki direkt fosatja magat en rendszeresen fosok es nem egy kellemes dolog azon kivul hogy hatraltat a fejlodesben meg faj is szoval nyugodtan fos helyetem is
2016. márc. 5. 06:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Kipróbálás nélkül is tudom, mi lenne velem, ismerem magamat.

Nyilván nem menne a hasam (nekem soha, semmitől nem megy s hidd el, sok mindent próbáltam már, a fél liter savanyú tej és a meggy/tej/víz váltogatása csak 2 apró eset volt), viszont pokolian éhes lennék tőle (megjegyzem, alapból délután 2-ig pompás jóllakottság jellemez evés nélkül, hacsak nem éheztem az előző napokban). Az inzulinomat megdobja, az emésztőrendszerem beindul, miközben alig kapok kalóriát. Vagy kaparnám a falat éhesen, vagy ennék mondjuk egy 6 tojásos rántottát (reggel nem tudok sokat enni). Természetesen kalóriatöbbletes lenne a napom vagy mivel stagnáló típus vagyok, egyensúlyban lenne a nap. Fogyni százas, hogy nem tudnék, hacsak valaki be nem zárna valahova étel nélkül.

A reggelizést tuti módszer a fogyás meggátolására az esetemben.

Úgyhogy nem, nem mindenkinek jó.

Van, aki kalóriadeficitben éhezik, akármit is csinál. S elég balga gondolat, hogy bármilyen reggeli meggátolja az éhes embert az evésben. Ha nekem kéne választanom erre mégis alkalmas reggelit, az mondjuk 10 deka cukor lenne (nem mindenkinek hat, de én olyan cukormérgezést kapnék tőle, hogy 2 napig maximum zsírt tudnék enni, de abból nem szoktam magában sokat) vagy ugyanennyi zsír, szigorúan magában (biztos van ketós, akinek ez baba, nekem sem sok a zsírmennyiség egyszerre, de magában egy időre elmenne a kedvem az evéstől). De mindkét módszer brutális, normális ember ilyet nem csinál. Akkor inkább egy 2-3 napos böjt, még az is jobb. De azzal is mit érünk, egy kis izombontáson és éhségen kívül? Fogyni nem így kell.

2016. márc. 5. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!