Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Szívbeteg vagyok,gyógyszert is szedek,így elég sok sporttól is elvagyok tiltva. Fogyni szeretnék. Október közepe óta -8kg fogytam, az ideg miatt. (szakítás amin még mindig nem vagyok túl,suli,vezetésből vizsga). Ami nem igazán egészséges. Látványosan alakulok, viszont szeretnék még -6kg leadni, viszont nem ideg alapján hanem sporttal, abban reménykedem, hogy talán ezáltal az agyamat is eltudom terelni a dolgokról. Félek, hogy az ideg felemészt vagy valami bajom lesz a későbbiekben. Arra gondoltam sokat sétálnék a szabadba- kutyám is van szóval neki is jót tesz, hullahopp karikáznék tvézés közben, meg kaptam egy stepper gépet és azon kicsit mozognék. Kíváncsi lennék a véleményekre arra is hogy a sport segít e és arra és hogy egészségtelen ha így spontán idegből fogytam?2016. febr. 21. 16:49
1/2 anonim 

válasza:

hát, nem a legjobb, hogy így fogytál, de ez van, a lényeg, hogy egészségesen akarsz a továbbiakban.
jó amiket írsz, bár esetleg valami intenzívebb is jöhetne, pl futás (akkor égeted a leginkább a zsírt, ha lihegsz, de nem olyan durván még, hogy ne tudj beszélni) jó dolog edzőterembe is járni, de ha nem akarsz, akkor tornázhatsz otthon is, ez is egy jó opció. youtube-on rengeteg specifikus videót találsz :)
természetesen nagyon sokat segít a mozgás a fogyásban (és a közérzeted is jobb lesz tőle) viszont az étrended jelenti igazából a legtöbbet, arról pedig nem írtál.
sok sikert, kitartást! :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) igaz az étrendről nem írtam, igyekszem változtatni rajta.
megy a zöld kezecske :)
2016. febr. 21. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!