Valaki segít kitalálni nekem személyre szabott diétát?
Szoval fiatal vagyok es rendszeresen sportok( 2 naponta 1,5 oras edzes)
Celom: 3 kg felesleg van rajtam ezt kene leadnom! Nem akarok koplalni nagyon! Kerlek irjon valaki egy etrendet a szamomra ami egeszseges es kivitelezheto! Ha valamit meg nem irtam le magamrol ami ehhez fontos akkor irok csak mondjatok h mit! Valami kerlek segitsen gyorsan!!!!

MIÉRT ÜVÖLTESZ?
Am nem ártana tudni, hogy hány éves vagy, mekkora? Szakembert keress fel, azok tudják pontosan megmondani, hogy hogyan étkez és mit sportolj... ez látatlanba elég nehéz...

2., ezt nem tudhatod, de pl. nekem az "általános" (nem tudom, mi az, de biztos valami zsírszegény valami) maga lenne a pokol, szinte bármi inkább, mint az.
Igenis a személyre szabott diéta az igazi.
Viszont a kérdezőnek alig van feleslege, szerintem kicsit odafigyel, kicsit kevesebbet és jobban eszik, többet mozog és elég lehet az is. Nem tuti, mert van, aki nagyon nehezen tud fogyni. Nekem 3 kiló manapság egy év, de óriási elszántsággal azért megoldanám egy hónap alatt.
Étrendet nem lehet úgy írni, hogy lövésünk nincs, mi a jó a delikvensnek. Mivel működik jól, mit szeret.
3 kiló kevés, a legtöbb ember foghat egy szinte akármilyen épeszű diétát és kitart pár hétig. Aki egy napig sem hajlandó önsanyargatni és speckók az igényei, annak kell inkább a személyre szabott, persze másnak is jobb úgy, de sokaknak a személyre szabott és a "normál" diéta nem ég és föld.

Tehát kellenek: vitaminok, fehérje (tejsavó), mozgáshoz: bcaa, l karnitin. Ezek az étrend kiegészítők. Rá lesznek írva az adagolás. Fehérjénél napi 2 adag 25-30g.
Evés: szénhidrát: zabpehely, abonett, pufirizs. Nincs kenyér, a kenyér rossz, az ellenséged, csak állatoknak való.
Fehérje: hallfilé, csirkemellfilé.
Gyümölcs és zöldség okés, gyümölcs mértékkel.
Zsírok: jó magvak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!