A kövér ember mért szálka mindenki szemében?
Ma összefutottam egy volt osztálytársammal, az volt az első észrevétele, hogy mennyire meghíztam. Megjegyzem, maximum öt kilót híztam a középiskola óta. Úgy éreztem magam, mintha lekevert volna egy maflást. Annyira elszomorít, hogy az emberek csak a rosszat veszik észre a másikban, azt is mondhatta volna, hogy milyen jó, nem viselek már fogszabályozót vagy bármi egyéb, nem, ő a képembe mondta, hogy dagadt vagyok.
Akkor olvasom a sok kommentet a felnőtt párkapcsolatok kategóriában, hogy bárki jöhet, csak kövér nőt ne, mert a kövérek ilyenek meg olyanok.
Mégis mi ez a sok ellenszenv a kövérekkel szemben?
Nem tudom en nem vagyok veluk ellenszenves aki keri annak altalaba segitek mert egy bizonyos szint felett mar nem egeszseges
Nekem pl a doki azt mondta van meg 10 evem ha nem valtoztatok 17 evesen
Meg ha nokrol van szo akkor inkabb kover legyen mint gebe
Dehogy szálka mindenki szemében. Nekem pl. eszembe se jutna beszólni, főleg nem 10-20 kg miatt, hazánkban bőven vannak ennél jóval nagyobb felesleggel rendelkező emberek... Egy szint után már engem is zavar s a partneremen főleg, ez ízlés dolga. De csak mert felszed pár kilót, mind hasra, még nem szólok be, csak megjegyzem, ami nem sérti, mert ő is látja, azonkívül én több felesleggel rendelkezem s voltam még sokkal kövérebb is (egy szava nem volt rá), ahogy ő is, amikor még nem ismertem. De ha vékonyak lennénk, akkor sem lennénk intoleránsak.
5 kiló miatt dagadtozni... Nos, én sajnálnám, hogy ilyen zavar van a fejében, másrészt ennyire béna szociálisan is s nem foglalkoznék vele. Nyilván nem vagy dagadt 5 kiló miatt, csak akkor, ha eleve az voltál, de ez egy erős szó, ehhez nekem kell vagy +50 kg... Nem vagyok mai ifjonc, aki pálcikákat tart vonzónak, az tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!