Párkapcsolatban ti hogy tudtok fogyni? Adnátok nekem tippeket?
Ugye párkapcsolatban az ember hallja a bókokat, hogy ő így tökéletes ahogy van, meg gyönyörű a teste, hiába nem érzi azt, a párja ezt gondolja. Az alakformálásban egy kicsit neki is van beleszólása. Meg ugye sok időt töltünk együtt, ezért kevesebb idő jut a sportra, meg járunk étterembe, ahol nehéz mindig egészségeset rendelni. Ha meg nála vagyunk (ha a szüleivel él még) akkor az a kaja van, amit az anyukája főz, nem mondhatod meg, hogy te azt nem eheted, készítsen mást.
Na, ezek a hátráltató tényezők. Nektek hogy sikerül ezek mellett fogyni?
Együtt sportolunk.
Nem kell fogynom, csak figyelni.
Így mindent eszem, csak nem sokat.
Ha feljön pár kiló, akkor nem eszem édességet és akkor vissza is áll a súlyom.
Étteremben mi nem egészséges? Gondolom, nem mindennap minden étkezés étteremben van. Attól nem lesz semmi bajod, hogy egy-egy nap egyetlen étkezése akármi is. Csak nem kell zabálni óriási mennyiségeket.
Már miért ne mondhatnám a párom anyjának, hogy nem eszem meg akármit? Meg is kérdezi, mit főzzön, mert egy rendes háziasszony szeretne a vendég számára is jó ételt főzni... De viszek saját ételt is, nem mindig eszem ám meg, ami van (extrém speckó étrenden vagyok és nem mindig akarok kilengeni, főleg bizonyos irányokban nem).
Heti 3 óra edzés igazán belefér, napi szinten sokkal több órát töltünk a saját gépünknél... Kellenek a külön hobbik is, ráadásul a bioritmusunk is tökmás. Így is sok időnk van együtt, igaz, hogy egyikünk sem este ér haza.
Direkt jó, hogy a párom van, mert ha csinálok egy adag sütit, akármekkora részét feleszi helyettem, én úgyis csak kíváncsi vagyok, máskor pedig a kókusztejkészítés maradékát kell elhasználni...
Étterembe nem jár folyton az ember, bár ott is vannak teljesen OK ételek (már aki fogyni akar, annak, az én életmódomba illő azért nehezen akad).
Az én alakformálásomba semmi beleszólása nincs a páromnak, úgy alakítom magam, ahogy nekem tetszik, ez eléggé alap számomra. De tetszem neki mindenhogy. Amióta nincs 25 kiló feleslegem, csak 6 vagy 8 vagy ki tudja, mennyi, különösen odavan. Én nem, hájas is a hasam és a bicepszem is pici és a hasam se kockás :D Alig edzek még vagy másfél hónapja, de már kezd kedve támadni neki is rá :) Mindig ez van, nagyon nehezen járunk külön utakon, mert hasonló az ízlésünk és érdeklődésünk, csak 1-2 kivétel van (pl. én sosem töltenék napi 2 órát processzorokkal).
Hétközben én főzök, ez is segít. Étrendünk hasonló, de különböző is (ő rengeteg szénhidrátot eszik, én nagyon keveset, de a sok zsír és zöldség, s az egészséges táplálkozás mindkettőnknek igen fontos), nincs semmi gond a főzéssel, szinte mindig ugyanazt esszük, csak más körettel.
De ahol valamivel nehezebb a helyzet, ott is meg lehet oldani, ha akarja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!