3 hóna alatt mennyit lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Rendszeresen jarok kondiba, edzo altal eloirt etrendem van. 60kg vagyok. 3 honap alatt 50kgra sikerulhet lefogynom? Heti6 edzes 2,5o/nap. +napi5-6kajalas rizs csirke sali, feherje, napi3 l viz.2016. febr. 29. 23:00
1/2 anonim válasza:
Akár 15 kilót is vagy többet aminek zéró értelme van. Egyénenként változó, havi átlag 2 kg az már közelít az optimálishoz. Nem a mérleg számít elsősorban hogy mit mutat. A testkompozíció annál inkább. A lényeg hogy izomból keveset, zsírból pedig a legtöbbet veszítsd. Lassú fogyással elérhető. Gyors fogyás = zsákutca. Sok sikert.
2/2 anonim válasza:
Szerintem 3 hónap alatt sok a 10 kg.
Én 4-5 hónapra tenném.
Mert mi gond is lesz, ha nem pont 3 hónap múlva leszel 10 kg-val kevesebb? Semmi! Meg gondolom, a 3 hónap után nem dobod el az edzést meg az étrendet, hanem utána is foglalkoznod kell vele, ha nem akarod, hogy visszahízz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!