Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban elhízott, de fogyni nem akaró lányok, mért nem akartok lefogyni?
Én teljesen egyet értek veled. (lány vagyok)
Ezt sosem értettem, ha barátom csak viccből is beszól, hogy nem kéne annyit enni, vagy valami, rögtön az villan be, hogy úristen, holnaptól kétszer annyit járok majd edzésre, nehogy már elhízzak, végtére is nem a kövér énembe szeretett bele, hanem a csinosba. (bár az ő beszólásai, csak cukkolások, igazából nem szoktam elhízni, pont emiatt, nem akarom, hogy így lásson, és amíg nem gátol semmi a sportban, meg hasonlókban, addig teszek érte)
Nem tudom mi olyan rémesen sértő van ebben, de főleg mi olyan felfoghatatlan, hogy ha valaki tönkreteszi a külsejét, akkor miért várja, hogy a párjának ugyanúgy tetszen?
Ez elég éretlen és idióta hozzáállás.
21L
Oké, hogy számít a külső, de én alapból csak olyan emberekkel járok, akiket a belsőjük miatt is értékelek. Arról meg már nem beszélve, hogy néhány év múlva úgyis megöregszünk és csúnyák leszünk. Akkor meg nem mindegy?
Elvégre, ha csak a külseje miatt vagyunk valakivel, az úgyse szerelem, hanem csak vonzódás. Ilyen esetben továbbálhatunk, ha meghízik a partner.
Szerintem pedig sokféle nő létezik. Vannak, akik telezabálhatják magukat hamburgerekkel és vannak, akiken már egy süti is meglátszik. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a nők anyagcseréje sokkal lassabb, mint a férfiaké, úgyhogy nem kéne őket "nemtörődömnek" hívni, ha meghíznak egy kicsit.
Hidd el, minden nő szeretne csinos lenni, és minden nőn nagy a nyomás, hogy megfeleljen.
Neked az lenne a dolgod, hogy a tudtára adod a párodnak, hogy neked jobban tetszene, ha egy kicsit lefogyna, DE azt is a fejébe kell vésned, hogy te így is szereted.
" Vannak, akik telezabálhatják magukat hamburgerekkel és vannak, akiken már egy süti is meglátszik. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a nők anyagcseréje sokkal lassabb, mint a férfiaké, úgyhogy nem kéne őket "nemtörődömnek" hívni, ha meghíznak egy kicsit. "
És ennek a változatosságnak megfelelően minden nőnek alkalmazkodni kéne a fizikai adottságaihoz és annak megfelelően élni. Nem a kis meghízásról van sz, az természetes hogy ingadozik vki súlya, de ha vki láthatóan elhízik azt nem kell elfogadni, arra hivatkozva, hogy a belső fontos és ha szeret úgy is elfogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!