Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csokitól, cukroktól "fogyok"?

Csokitól, cukroktól "fogyok"?

Figyelt kérdés

Amikor teljesen egészségesen étkezek és tornázok semmit nem mutat(max. többet) a mérleg és magamon sem látok változást. De amikor eszek csokit akkor kevesebbet mutat. Tegnap voltam moziba fél liter kólát meg 2 literes zacskós pattogatott kukoricát ettem és most majdnem 2 kilóval kevesebb vagyok.

Igen elég furán magyaráztam el de remélem értitek:)

2016. febr. 28. 14:21
 1/8 Szabi.L ***** válasza:
100%
Persze, hogy fogysz, mivel a pattogatott kukoricának és a kólának 0 tápértéke van. Ha nem kap elég tápanyagot a szervezeted, akkor lebontja az izomzatod. És köztudottan az izom nehezebb, mint a zsír, szóval izomból fogysz elég sokat.
2016. febr. 28. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:

A testsúly ingadozik s a kalóriadeficit az aduász. Simán fogyhatsz csokievés mellett. Én akkor szoktam fogyni kicsit (persze nem másnapra, akkor 1-2 kiló plusz van), amikor bőven túleszem magam, s ebben elég sok logika van (pazarló üzemmód, másnap nagy jóllakottság és kevés evés).

Attól még normálisan, egészségesen enni messze a legjobb.

Az egészséges étkezéstől és a tornától miért is fogynál? Az ember a kalóriadeficittől fogy.

2016. febr. 28. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Furcsa, de Karácsonyra kaptam egy halom csokit, bonbont, miután mindet befaltam, (pár hét alatt) megmértem magam és kevesebb voltam, mint előtte.
2016. febr. 28. 14:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Értem, szóval a vékony emberek mind csokit zabálnak, a dagadtak meg egészséges dolgokat. Tök logikus. :D
2016. febr. 28. 14:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Van kalóriadificem.. De akkor semmi nem történik csak hízok.. De ha eszek csokit meg ilyesmiket kevesebbet mutat a mérleg.

2016. febr. 28. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az édesség utáni vágyadat akkor mással kompenzálod? A csoki engem laktat és eltelít.
2016. febr. 28. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficitben nem lehet hízni... Definició szerint energiahiány, aminél a test a raktárokhoz nyúl, rossz étrend mellett az izmokhoz is.

Persze senki nem tudja, mekkora a kalóriaigénye, max. ki lehet tapasztalni, nem számítható ki.

2016. febr. 28. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy túlműködésnél, illetve cukorbetegségnél is szokott ilyen lenni. A sok CH piszkálja a pajzsmirigyet.

De az is lehet, hogy szimplán véletlen az egész. Egy egy nap csokievéstől nem lehet se lefogyni se hízni igazán.

2016. febr. 29. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!