Csokitól, cukroktól "fogyok"?
Amikor teljesen egészségesen étkezek és tornázok semmit nem mutat(max. többet) a mérleg és magamon sem látok változást. De amikor eszek csokit akkor kevesebbet mutat. Tegnap voltam moziba fél liter kólát meg 2 literes zacskós pattogatott kukoricát ettem és most majdnem 2 kilóval kevesebb vagyok.
Igen elég furán magyaráztam el de remélem értitek:)
A testsúly ingadozik s a kalóriadeficit az aduász. Simán fogyhatsz csokievés mellett. Én akkor szoktam fogyni kicsit (persze nem másnapra, akkor 1-2 kiló plusz van), amikor bőven túleszem magam, s ebben elég sok logika van (pazarló üzemmód, másnap nagy jóllakottság és kevés evés).
Attól még normálisan, egészségesen enni messze a legjobb.
Az egészséges étkezéstől és a tornától miért is fogynál? Az ember a kalóriadeficittől fogy.
Köszönöm a válaszokat!
Van kalóriadificem.. De akkor semmi nem történik csak hízok.. De ha eszek csokit meg ilyesmiket kevesebbet mutat a mérleg.
Kalóriadeficitben nem lehet hízni... Definició szerint energiahiány, aminél a test a raktárokhoz nyúl, rossz étrend mellett az izmokhoz is.
Persze senki nem tudja, mekkora a kalóriaigénye, max. ki lehet tapasztalni, nem számítható ki.
Pajzsmirigy túlműködésnél, illetve cukorbetegségnél is szokott ilyen lenni. A sok CH piszkálja a pajzsmirigyet.
De az is lehet, hogy szimplán véletlen az egész. Egy egy nap csokievéstől nem lehet se lefogyni se hízni igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!