Az igaz, ha egy finom kajára gondolsz, de nem eszed meg, fogysz?
Figyelt kérdés
ezt itt interneten olvastam valahol, nem hinném hogy igaz lenne. szerintetek??:D2016. febr. 27. 15:06
1/9 anonim 

válasza:

Ha így lenne, akkor nem lenne kövér ember.
2/9 anonim 

válasza:

Ebben a világon semmi logika nincs, a gondolatnak nincs fogyasztó hatása...
3/9 anonim válasza:
Jót nevettem, ezért megérte felnézni ide :DDDDD
4/9 anonim 

válasza:

annak örülnél, ha egy képzeletbeli kaját megennél, híznál?
5/9 A kérdező kommentje:
írtam hogy nem hiszem hogy igaz.. neten olvastam az is oda van írva .. azért írtam ki a kérdést hogy ti mit gondoltok igaz e vagy nem
2016. febr. 27. 16:00
6/9 anonim 

válasza:

Amíg csak gondolsz az ételekre, de nem eszel belőlük, addig nyilván folyamatosan fogysz. Ha elég sokáig csinálod ezt, éhen is halsz a végén.
7/9 anonim 

válasza:

Az ételekre gondolás megemelheti az inzulinszintedet. Az inzulin két dolgot tud, a vércukorszintet csökkenti (-> éhes leszel -> szenvedni vagy enni fogsz), és a vércukor zsírrá alakulását segíti. Ez alapján gondold végig újra azt az elméletet :-)
8/9 anonim 

válasza:

Én órákat gondolok ételekre éjjel, akkor szoktam recepteket nézni s itt is sokat lógok :) Nem úgy tűnik, hogy fogynék tőle. Éhes se igen leszek tőle, az éjszaka elég biztonságos időpont nálam...
Van, akinek változtatja az inzulinszintjét a gondolat? Hm. Én maradok annál a hitemnél, hogy az enyém a vércukrommal együtt kb. mindig szép alacsony, persze némi hullámokkal.
9/9 anonim 

válasza:

#8: egyszer olvastam valahol, hogy ha kajára gondolsz, akkor a szervezeted felkészül az evésre, fokozza a nyáltermelést és úgy emlékszem, hogy az inzulint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!