Ha nekifogok amikor van idom, estenkent, vagy delutan, es 20 percet tornaznak hasizom gyakorlatokat, lenne eredmenyem hogy egy par kilot leadjak? Jo lenne! Esetleg a rubint reka tornajara?
Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 16:37
11/12 Szabi.L válasza:
Miért kellene abbahagynod a diétát? Nincs kőbe vésve, hogy terhesség alatt kötelező meghízni és zsírpárnákat növeszteni. És had ne mondjam, hogy a te egészséged befolyásolja a gyereked egészségét is, szóval egy egészséges diétának mindig van értelme.
12/12 anonim válasza:
Nekem volt egy fogyitársam, nem túl visszafogottan (szóval nem "fogyókúrásan"), de jobbára visszafogottan evett, tornázott és egyáltalán nem hízott a várandóssága alatt (a babát s járulékait leszámítva persze). Amúgysem mindenki hízik ilyenkor s aki nagyon elhízik, az bizonyára túleszi magát, azért.
Butaság, hogy nem ehetsz 6 után. Mindig ettem 6 után, miközben 20 kilót fogytam, nekem akkoriban még korai lett volna ekkor befejezni az evést, elalvás előtt 9-10 órával... Ma már van rá esély, de nem erőltetem, csak néha összejön. Az összmennyiség s főleg, hogy mit eszel, sokkal többet számít. Direkt jó, ha juttatsz a testednek aminosavakat este is, s nem ki tudja, mikor jut hozzá legközelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!