Helyes így ez az étrend?
végül is így egy idő után lefogyhat de mihelyt vissza áll a rendes étkezéshez rögtön vissza szedi a kilókat szóval sok értelme nincs.
Azt nem írtad hogy rendesen tornázik e vagy csak egyszerűen nem eszik mert ha még nem mozog akkor hiába eszik ilyen keveset nem fog lefogyni és pillanatok alatt vissza megy a leadott kilók.
Én is próbáltam ezt a módszert de szerintem semmit se ér.
Inkább egyen rendesen és ne csak joghurtot meg gyümölcsöt mert az nem elég a szervezetnek.
Baromságot csinál, ha már most le van merülve, érettségire meg is betegszik. Egy dolgot tuszd tenni: elmész egy könyvesboltba, és veszel neki ajándékba egy táplálkozási szakkönyvet. Ha szerencséd van, el is olvassa.
Olyat vegyél, amiben részletesen leírják, hogy mit mivel kell enni, de nem recepteket, hanem hogy mire miért van szükség, és milyen arányban.
Egy példa:
A receptek kicsit unalmasak benne, de a szabályok és tudnivalók állati jól le vannak írva.
Nem tudom, lehet-e még kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!