Van értelme egyáltalán így élni?
22 éves lány vagyok. Évek óta szenvedek hormonproblémával. 2 évvel ezelőtt megszabadultam 40 kg-tól, és már kezdtem újra jó lenni, de megint előjöttek a bajok, 3 hónap alatt 10 kg-ot híztam. A bőröm undorító, lóg, striás. Pattanásos vagyok mindenhol, hullik a hajam, katasztrófa. Hetente 3X edzek és már alig merek enni valamit. A párkapcsolataim is tönkre mennek sorra, mert folyamatosan feszengve érzem magam.
jelenleg 165 centimhez már újra 85 kg vagyok. Teljesen el vagyok keseredve. nekem már az is elég lenne, ha normális étkezés mellett nem híznék.
Az emberek meg megvetve néznek rám, mert azt gondolják, hogy egy igénytelen sz.rkupac vagyok, pedig nem is sejtik mennyit szenvedek.
Öltözködni sem tudok úgy ahogy szeretnék, egy rövidújjút nem merek felvenni a striás, lógó karom miatt.
Nem tudom mi értelme van így éni. Csak élvezni szeretném az életet, de így nem lehet.
Itt nem a hízással van probléma, hanem az önbizalomhiányoddal. Én 160 cm vagyok18 éves koromra 90 kg lettem, már attól is híztam, ha ittam 1 pohár vizet. Orvostól kaptam egy marék gyógyszert, kijelentette, jobban leszek, a hormonjaim jól lesznek, de a levegővételtől is hízni fogok. Egyszer kipróbáltam egy fogamzásgátlót, orvosi ajánlásra, 1 hónapig szedtem, 3 hónapig az öngyilkosság határán voltam, híztam még 10 kilót... Stb, stb... Párkapcsolatom nem volt, mert mégis kinek kell egy ilyen zsírtömeg. Aztán egy munkatársam ajánlására kipróbáltam egy diétát. 3 hónap alatt olvadtak le rólam a kilók. 20 kg-ot fogytam, 100 indulva. A fogyás, étrendváltozás vagy kitudja mitől helyreálltak a hormonjaim, az életkedvem megjött, életemben elöször elmentem diszkóba. Összejöttem egy pasival, 80 kilósan kellettem neki, 5 éve vagyunk együtt 11 hós a fiunk.
Szerintem neked is van értelme az életednek, csak le kéne cserélned a tükröt egy olyanra amiben nagyobb az önbizalmad!
Nem minden ember néz rád megvetően. Szerintem sokan sajnálnak. Meghát a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van belőle, szóval rá se ránts mit gondolnak mások.
41 vagyok, randiznék veled. Bár a szintén társadalmi stigma szerint én túl öreg vagyok gondolom és mit fognak szólni. Kit érdekel, nem az ő dolguk. :)
Én visszahíztam 35 kilót, így lettem 130. Akkor magamba zuhantam, de most -15 kiló után újra a régi vagyok. Mit hisztizel 85 kilóval?
Én is tudok csinin öltözködni, önbizalmam is van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!