Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy sikerülne?

Szerintetek, hogy sikerülne?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 4 hónapban fogytam 10 kg-t kb de sajnos nem vagyok valami feszes és formás.:/ Milyen mozgásformával/edzéssel lehetne eltüntetni a problémás részről a zsírt? A belső combomra gondolok, fenék, illetve csípő. Csatolok képet is, ott úgyis látszik, mi a problémás rész. Segítsetek, légyszi!:(

[link]

[link]

2016. febr. 22. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindegy, hol problémás, úgyis genetikafüggő, honnan fogysz.

Folytasd a fogyást s szerintem mindenre eddz, persze fenékre és combra mehet több :) De a zsírégetés helyét nem tudod befolyásolni.

2016. febr. 22. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy vagy tökéletes ahogy most vagy

Legalábbis férfi szemmel egyértelműen 10/10

2016. febr. 22. 14:22
 3/6 Szabi.L ***** válasza:
Súlyzós edzés mindenképp, ha ez a célod. Az étrended le tudod írni nagyjából?
2016. febr. 22. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyakorlatot még nem írtam, bár könnyű utánanézni... Pl. guggolás súllyal, csípőemelés súllyal, kitörések, ezek jók a célzott területre. De mindenre célszerű edzeni.
2016. febr. 22. 16:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Az etrendem alapja a hús, rizs, zabpehely, sok zöldség, egy-egy gyümölcs naponta, tojás, túró, sajt illetve az edzés utáni fehérje is megy. Mostanában már eszem a rendes főtt ételekből is**

2016. febr. 22. 18:04
 6/6 A kérdező kommentje:
**persze kisebb adagot, mint régebben. Szoktam meg magvakat is enni, illetve teljes kiorlesu kenyeret, nagyon ritkán peksutit. Cukrot, finomlisztet, uditoket kerülöm.
2016. febr. 22. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!