170cm és 51 kg vagyok hogyan tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Szoktam atlétikára járni heti 1-2x emelett tesiora heti 2-3x. Amugy teljes kiörlésű kenyerét eszek meg minden. Este 6után sőt 4után nem eszek és mindig csak kicsiket fogyasztok.14/L.2010. márc. 31. 15:49
2/17 anonim 

válasza:

Ne egyél soha többé semmit, iszonyú kövér vagy!:O
3/17 anonim 

válasza:

Gusztustalanul dagi lehetsz. Szerintem naponta egyél 3 szem rizst és egy negyed gerezd almát, vizet semmiképpen se igyál!! Ezen az állapoton változtatni kell!
4/17 anonim 

válasza:

Igaza van az előzőnek, ne igyál vizet, mert rengeteg kalória, de rizst ne egyél, mert szénhidrát. És vegyél fogyasztótablettákat, az beválik ám (Y)
5/17 anonim 

válasza:

Szerintem neked nem fogynod kéne, hanem alakot formálni, mert nem hinném, h 170 cm magasan 51kg-mal szükséged van fogyásra...
Viszont tudom ajánlani a kangoo-t megfelelő az alakformálásra és még kellemes is ugra bugrálni abban a cipőben:)
6/17 anonim 

válasza:

csak egy tanács: ha anorexiás, bulimiás akarsz lenni, akkor folytasd, de ha van eszed, akkor megőrzöd az egészséged. te döntesz, ez a te életed, csak később meg ne bánd.
7/17 anonim 

válasza:

Fordulj bizalommal a legközelebbi pszichiátriai gondozóhoz. Ügyes vagy már így is közelitet az anorexiát...
8/17 anonim 

válasza:

Fogyni minek?
Hülye vagy?
Inkább hízz.
9/17 anonim 

válasza:

15:53,54,55 Gratulálok az IQ szintetekhez és az empátiátokhoz. hogy mondhattok ilyeneket!
10/17 anonim válasza:
te jó ég.
173 centi vagyok és 54 kiló. és egyáltalán nem vagyok dagadt. egyáltalán nem, sőt még híznom kéne.
szóval NE AKARJ LEFOGYNI!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!