Ha nem eszek fogyok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 15:20
1/10 anonim 

válasza:

ideig óráig igen, aztán átáll a szervezeted vészes spórolásra.
3/10 anonim 

válasza:

Én 14-15 éves koromban csináltam ezt a koplalásos hülyeséget. Napi 3 joghurtot ettem aztán kész. Egy hónap alatt lement 10kg, aztán következő egy hónapban visszajött 15. Pedig nem zabáltam, csak picit többet ettem a 3 joghurtnál. Sajnos ez ilyen, úgyhogy ne koplalj.
4/10 A kérdező kommentje:
oks köszi :)
2010. ápr. 3. 09:09
5/10 anonim 

válasza:

Lehet tőle fogyni, de ha így fogysz, utána pillanatok alatt visszajön. Futással viszont kíválóan lehet fogyni.
6/10 balazs00xx 

válasza:

lehet fogyni, én 30 kg fogytam le így 2 hónap igen látványosan m bár nem egészséges vigyél be fehérjét és vitaminokat, tej tejtermékek, multivitamin és pezsgőtabi;P ugyan az a fogyás mellé sport és csodákra képes hidj nekem, régen duci voltam most fürtökben lógnak rajtam a csajok és vissza akarják sírni magukat :D jó módszer ha van kitartásod
7/10 anonim 

válasza:

És a bőröd mennyire lóg rajtad utolsó? Azért 2 hónap alatt 30kg az rengeteg.
8/10 anonim 

válasza:

ÉN EGY HÓNAP ALATT ADTAM LE 30 KILÓT ÉS NEM LÓGOTT A BŐRÖM!!!
9/10 anonim válasza:
És arra nem gondoltok, hogy milyen káros ez a szervezetnek?? Ne is csodálkozzatok, ha ezután annyira legyengül az immunrendszeretek, hogy sorozatban egymás után fogtok megbetehedni...am meg ha nem eszel meghalsz nem?
10/10 anonim 

válasza:

A kövér ember mindenkitől azt kapja, hogy: de kövár vagy.S persze hogy bekattan egy idő után,és akkor azt mondja:most aztán drasztikus módszer jön, és bármi áron gyorsan lefogyok, hogy ne adjam meg azt az örömöt másoknak, hogy a kövérségemen élvezkedjenek,illetve hogy mostmár minél kevesebb ideig szörnyülködjenek az emberek.Persze valószínűleg nem egészséges módszer a koplalás, illetve a nagyon gyors fogyás!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!