Lépcsőzés? 2-3hónapon belül le szeretnék fogyni. Mit tegyek?
Arról lenne szó, hogy nagyjából 2éve sikerült fogynom 18kilót úgy, hogy alig-alig ettem. Azt hittem nem fog bekövetkezni a "yoyo effektus" de mégis. Elhagytam magam, egyáltalán nem figyeltem az étkezésre es most ott tartok hogy megint 88kiló vagyok.. majdnem annyi mint amennyi voltam 92.
Most elkezdtem a magam módján diétázni. Reggelente nem peksutemenyt veszek es melegszendvicset,csipszet,csokit az iskolaban hanem activiat es egy szendvicset. Szerintem ez azért haladás. A kegrosszabb a delutani ehezes es egyaltalan nem tudom mit egyek.
Sportolas szempontjabol a futas meg nem megy, nagyon elszoktam tole. Most lepcsozest akarom elkezdeni holnaptol. Maximum 2-3hónapon belül le szeretnék fogyni. Undorítónak,taszítónak tartom magam. 65kilóig akarok menni.
Nagyon szeretném elérni a célom de elég tájékozatlan vagyok.
Sajnos az iskolában mindig ennem kell, azt érzem.
Olyat is leirhattok ami nekem bevált.
Tanácsokat,tapasztalatokat,velemenyeket szeretnék.
176cm vagyok jelenleg 88kg 18eves lany.
Miért pont a lépcsőzés? Nem szórakoztató, nem mozgatja meg a teljes tested rendesen... Én régen túráztam, mert azt szerettem, most teljes testes edzés és séta, ez is kellemes és bizonyára jobban felpörgeti az anyagcserét, ami rámfér úgy is, hogy valószínűleg eleve gyorsabb az átlagosnál. Amúgyis szeretnék izmosodni.
Viszont nálad a délutáni éhezés tűnt fel. Miért kéne délután éhezni? Egyél rendes ebédet és vacsorát, mint más, mi azzal a gond?
Az aktivia és a szendvics nem a legjobb, de ezt te is sejted, viszont igazad van, hogy az előzőhöz képest haladás, lassan megyünk előre s amúgyis a mennyiség és összetétel számít. Az aktivia ugye kb. semmi, de mi van a szendvicsben? S mit eszel még a nap folyamán, mikor, mennyit? Elég nagy vagy ahhoz, hogy fogyáskor is viszonylag sok étel kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!