Szerintetek tul sok?
31 eves no vagyok,175 magas es 75kg...
Nem erzem magam rosszul es iagazbol csak a hasam nagyobb meg a combom.Persze szeretnek leadni de nemreg szultem igy nem olyan egyszeru...

Mit sem tudok az izomzatodról, testalkatodról, csak tippelek, mi lehet a helyzet nálad.
Lehet némi felesleged, de ez nálam kb. a felső határ, ahol már elfogadhatónak tartom, ha valaki így marad, amennyiben ez tetszik neki, a párjának és egészségesen él. Mondjuk én hasonló vagyok és hasra hízós, a hasi háj egészségtelenebb és kicsit aránytalan is így az összkép, no nekem mindenképpen fogynom kell (amúgyis finoman kockás hasat akarok egyszer, de ez már a saját ízlésem) - de ezen a ponton már viszonylag ráérek. Úgyhogy ha neked most nehéz, akkor ne erőltesd, persze jó életmód s némi mozgás mindig célszerű ;) Lehet, hogy automatikusan fogyni fogysz lassan, ki tudja? De ha nem, majd később rákapcsolsz, ha most túl nagy terhet jelentene.
En is hasra hizos vagyok de leginkabb mijor ulok akkor tunik nagynak.
Igekszek egeszsegesen fozni,sokszor sutok kenyeret itthon,mert a most szuletett pici mar a 3.,igyekszem egeszsegtudatosan nevelni a gyerekeket.Szerintem sokat fog szamitani ha mar jobb ido lesz es tobb idot tudok veluk kint lenni mert mindig sokat setalunk..remelem az segit majd.Nem vagyom kocka hasra csak laposabbra...ha a merlegen 6ossal kezdodne a szam annak mar nagyon orulnek:)

Szerintem nem túl sok, főleg ha most nemrég szültél.
Gondolom, ez az idővel fog még lejjebb is menni. És egy ilyen magas nő pl. 65 kilóval már karcsúnak számít. Ha pl. 70-et tűzöl ki célnak, ami csak -5 kg a jelenlegi súlyodhoz képest, az már teljesen jó, normál alkat.
Es mondjuk 5-8kg-ot letudnek ugy fogyni mondjuk nyarra hogy eszek mindent ugy mint eddig csak mondjuk delezem a mennyisegeket?
68 kg korul ha lennek annak mar nagyon orulnek de annyira kell az energia a mindennapokhoz hogy intenziven fogyozni,dietazni nem nagyon tudok...ingerultebb vagyok es elkezd fajni a fejem ha sokat vagyok ehes

Nem tudom, hogy a felezés jó ötlet-e. Mert ha eleve nem eszel sokat, akkor az már lehet, hogy nagyon kevés lesz.
Ha pl. nassolsz, akkor azt hagyd el, mert az nagyon sokat számít a plusz kilókban. (Legalábbis én magamon így tapasztaltam.)
Lehet időnként enni édességet, valami sütit, de csak pl. egy héten egyszer és nem nagy mennyiségben.
De aki mindennap eszik valami nasit, annak már az is sokat számít, ha azt elhagyja.

A felezés nem jó. Egyrészt az koplalós lenne, te pedig még nagy szigort se akarsz, de az a másik, hogy csak mert jóval kevesebbet eszel, pl. a fehérje- vagy vasigényed nem feleződik! A tápanyagoknak ugyanúgy meg kell lenniük, sőt deficitnél a fehérje emelése is célszerű...
Azt kell megnézni, hogy mi az étrendedben az, ami kalóriát ad, de különösebben nem tápanyagdús s azt csökkenteni. Illetve mivel nem tudjuk, hogy milyen az étrended, előbb azt kell megnézni, hogy jó-e... Extrém esetben tényleg csak a mennyiségen kell változtatni, de ahhoz most "túl tápanyagdúsan" kell enned, feleslegesen sok fehérjével...
Nekem pl. jó étrendem van, még számolom is a makrókat, de inkább csak kíváncsiságból, mert elég egyformán eszem ahhoz, hogy anélkül se legyen gond, de a kalóriák miatt azért nem árt némi tervezés. Ha le kell ejtenem a kalóriabevitelt, akkor a fő tápanyag- és fehérjeforrásom marad, a zöldség marad, a tápanyagbevitelemből még hiányzó részek miatt ez-az marad, a többi, jobbára csak energiát adó részből faragok. Simán jóval kevesebbet enni fehérjehiányt jelentene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!