Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segíteni?

Valaki segíteni?

Figyelt kérdés

fogyni szeretnék 19L 170cm 72kg

Étrendet tudna lalaki ajánlani?

2016. febr. 17. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Magas fehérje, minimális szénhidrát és zsír.

[link]

Halat és csirkemellet érdemes beiktatni.

Zöldségeket bőven, de vigyázva, mert sok bennük a szénhidrát.

A kenyeret, cukrot, üdítőket el kell hagyni.

Nagyjából ennyivel menni fog, ha végzel mellé testmozgást.

2016. febr. 17. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első tanácsaival vigyázz, mert ha már a zöldség szénhidráttartalmától is tartasz, akkor koplalást jelent, ha nem eszel sok zsírt... Valahonnan kell energia, testsúlykg-onként kb. 2 gramm fehérje nem sokra elég...
2016. febr. 17. 11:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem azért mondtam a zöldség szénhidrát tartalmát, mert koplalásra adtam tanácsot. Csupán rá akartam világítani, hogy ne gondolja azt senki, hogy megehet napi 2 kg káposztát és nem lesz semmi baja. Sokan hiszik azt, hogy ha már zöldség, akkor az jó és minden mennyiségben lehet fogyasztani.
2016. febr. 17. 12:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Márpedig ha még a káposzta (ami szénhidrátszegény) szénhidráttartalma is gond, akkor már durvábban ketogén az étrend, ami zsír nélkül koplalás. Egyenesen következik belőle.

Nem tudok róla, hogy gond lenne 2 kiló káposztával, én simán megenném :D Az remek étel és még 500 kcal sincs (mondjuk sütve eszem, de a káposztához kevés is elég, ennyihez mindössze néhány deka. ha mellé fér a többi hiányzó tápanyag, akkor pöpec). Ilyet azért ritkán olvasok, hogy gond a sok (szénhidrátszegény!) zöldség... Kizárólag a ketóba nem fér ennyi az értelmes diéták közül.

2016. febr. 17. 12:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!