Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 175cm vagyok. Hány kg-nak...

175cm vagyok. Hány kg-nak kell lennem ahhoz, hogy bikiniben is jól nézzek ki?

Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 02:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ezt nem tudjuk. Izomtól függ.

Valahol 50 és 75 között. De testalkat kérdése.

2016. febr. 17. 03:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Jól nézz ki? Kinek?

Van, akinek a csontsovány, van, akinek a duci tetszik.

Az elsőnek a duci, a másodiknak a sovány akkor sem "jön be", ha a magazin címlapjáról lépett le.

Azt pedig, hogy magaddal hogyan vagy megelégedve, magadnak hogyan tetszel, mindenki más csak tőled tudhatja meg!

2016. febr. 17. 06:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy 60-70 között lehet az ideális súlyod.

Persze testalkattól, izomzattól nagyon sok minden függ.

Meg hát az egyéni ízlés. Mindenkinek sose fogsz tetszeni.

Az egyiknek túl magas leszel, a másik imádni fogja, hogy magas vagy. Az egyiknek túl sovány, a másiknak nem elég sovány. Stb.

2016. febr. 17. 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:

A barátnőm 172 cm és 62 kg és olyan, mint egy istennő.

De sosem értettem az ilyen kérdéseket, még képet sem linkeltél, sosem láttunk téged, honnan tudnánk hány kilóval néznél ki jól? Az ideális súlytartományt meg a BMI neked is megadja.

2016. febr. 17. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
En 174 cm vagyok, 54 kg de tenyleg testalkat kerdese. Nekem meg igy is nagyobb cicim es fenekem van vekony derek melle. Nem tudjuk te milyen vagy. Pl. Nekem 62 kg mar kover lenne.
2016. febr. 19. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!