Nyárra már lehet bikiniben is vállalható alakom? Futás nélkül is?
Jelenleg 164 cm és 77 kg vagyok. Szeretnék 62-re lefogyni, mert akkor még nagyon elégedett voltam magammal és annyira csontos sem voltam. :)
A futást egyenlőre a doki sem ajánlotta, de igazából mikor még vékony voltam, akkor sem voltam jó belőle, még iskolában sem.
Úszni van lehetőségem, biciklizni, gyorsgyalogolni, valamint van kondi és fitnesszterem a közelben.
A doki cukor, sertéshús és fehérliszt mentes diétát javasolt.
Szerintetek így elérhetem a célomat? Akinek már sikerült az megtoldhat még pár jó tanáccsal, zöld kezecske jár érte :)
Igen, sikerülhet. :)
Heti fél kg le tud menni, ha edzel és odafigyelsz az étkezésre. Ez már átlag, mivel eleinte több is lemegy, később meg belassulhat... Ha lassuláskor hintáztatod a kcal és ch bevitelt, és a kardió mellett kondizol is, akkor heti 60 dkg átlagban is sima ügy. Ez fél év alatt kb. 15-16 kilót jelent. És ennél akár több is leadható, akár olyan 25-26 kg is lehet, de ez már nagyon szigorú étrendet és edzéstervet követel.
Én nem vagyok nagy fogyókúra szakértő ugyan, de amit a 3-as mondott az azért cseppet túlzás.
Én is 165-66 vagyok 48kg, ami nekem jó mert ehhez szoktam, de azért ez a súly magasság arány nem ad egy olyan nőies alakot, inkább olyan kislányosat.
Nekem személy szerint jobban tetszik egy kicsit nőiesebb forma :)
Kilókban nem tudok nyilatkozni, de főleg hasra, fenékre rátornázol kicsit akkor biztos szép alakod lesz bikinihez, ez a 2 legfeltünőbb rész szerintem :)
Sok sikert! :)
Hogy mennyi lesz a megfelelő a kérdezőnek, azt majd döntse el ő maga, ha odajut. Lehet, hogy izmos, lehet, hogy úgy oszlik el rajta a felesleg, hogy 62 kilósan jól néz ki... Ő látta magát annyival, több fogalma van róla, mint nekünk, amúgyis magának kell tetszenie s ez nem egészségtelen szint sehogysem. A jelenlegi nyilván sok.
Csak mert amikor én 163/62 voltam, vastag hájhurkák voltak a hasamon, még nem jelenti azt, hogy a kérdező ne nézne ki sokkal jobban 62 kilósan (nekem is tetszik ez a súly, csak elég izom legyen).
Kérdező, kalóriadeficitre van szükséged. Az étrendváltoztatás és a mozgás önmagában nyilván nem elég... De természetesen sokat segít, szerencsés esetben szinte automatikusan megjelenik a kellő méretű kalóriadeficit. Szerencsétlen esetben pedig enned kell egy csomót, különben pokolian éhes leszel és nem fogysz. Na olyankor kell változtatni valamin, de első körben szimpatikus a terved s jó eséllyel fogyni kezdesz.
Ajánlom a szénhidrátcsökkentést és a sok zöldséget, ez sokunknak bejön. Persze ha neked pont nem, akkor ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!