Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom, hogy nagyon cink és...

Tudom, hogy nagyon cink és tudom, hogy az én hibám, tudom, hogy nem egészséges . Nagyon gáz volt a mai kajálásom, és körülbelül mennyi lehetett?

Figyelt kérdés

A helyzet: nagyon kevés pénzem és kajám maradt a mai napra.

Kb. 1/3 kígyóuborka, nagyon minimális jégsaláta és kis mirelit zöldség (karfiol, répa) kb. 3-4 szelet felvágott.

Volt pénzem hétvége előtt, de mást is kellett fizetnem, gyógyszertárban is voltam a héten... egyedül élek albérletben, szomszédokat annyira nem ismerem. Nem szívesen kérek kölcsön, sem pénzt, sem kaját (nem is szeretek másnak tartozni)

Dolgozni (alkalmi munka) valszeg csak kedden fogok. Tanuló vagyok, 22 éves lány.

Megpróbálom a szüleim megkérni holnap, hogy utaljanak bár tudom, eléggé cink.

Ezeket ettem & ittam ma:

tej, kb. 2,5 dl reggel a kávéhoz

1 alma (kisebb-közepes kb. 15 dkg)

1 mandarin (nagyobb)

útközben, városban, sétáltam, megpróbáltam pénzt kérni: 1,5 db fehérlisztes (tudom... nem kell mondani hogy sz_r) kifli

itthon most este 17.30: 1 db fehér lisztes zsemle, fél kifli, 5,5 dkg felvágott, 1/3 uborka, kis mirelit zöldség nagyon minimális jégsaláta...

imádom a zöldségeket és a gyümölcsöket, esküszöm, 10 ft kp-m van + 0 ft a kártyán... kicentiztem ma, amit vettem, (vasárnap nyitva tartó boltban) épp 32 ft maradt a kártyán.. most 0 ft van rajta...

+ ami volt itthon azt ettem.

Tudom, hogy ciki, és hogy sz_r... éreztem is a vércukorszintemen. Ilyen még sose fordult elő, hogy akartam volna valami magvas zsemlét vagy húst, és nem tudtam...

utálom, amikor zöldségem sincs. mert nem eszek meg sem húst, sem korpás kekszet semmit uborka vagy más zöldség, saláta nélkül.

/ mennyi kalória lehetett körülbelül? Tudom, hogy az én hibám, hogy nem maradt pénzem és sajnálom is hogy ilyesmivel "etettem" a testem.

A mindennapokban rozsos pékárut veszem, húst, felvágottat, laktózmentes tejterméket (ill van hogy pékáru is gluténmentes) jégsaláta, uborka mindig van itthon, imádom őket, paradicsomot + mirelit zöldséget is gyakran veszek. Van hogy sajtot is, stb.

Még 1-1,5 kg leadása a cél. Heti 1-2-3X edzek. Most kicsit beteg voltam.

(Maradt 1 db almám, 1 db narancsom, és 1 db zsemlém, 0 zöldség... )

nyugtassatok meg légyszi. :( sajnáloma mit ma ettem.

2016. febr. 14. 18:16
 1/5 A kérdező kommentje:

ui.: bár beteg vagyok kicsit, már gyógyulófélben (ilyen influenza szerűség) ma sétáltam sokat

bár nem szeretek pénzt kérni, de egy ismerősömtől megpróbáltam ma (sajnos nem ment... de nem is várom el, nem az ő hibája)

szóval ma mozogtam eleget szerintem, bár csak séta volt.

Futni futottam a héten.

2016. febr. 14. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
700-800 körül. De baromi kevest ettèl
2016. febr. 14. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy mennyiségileg is kevés meg minőségileg is sz_r. Ha lett volna választásom, nem ennyit és nem ilyeneket eszem.

De azt is tudom, hogy az én hibám meg én is fáztam meg nem öltöztem fel eléggé, gyógyszertárba is kellett mennem a héten, mást is kellett fizetnem... tudom.

:(

2016. febr. 14. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaj te szegény, legalább ne parázz rajta... Ha ez nagyon alkalmi, simán kibírja a tested, van, aki magától hosszasan böjtöl és kutya baja.

Ha máskor jól bánsz a testeddel, ennyitől nem lesz nagy bajod, persze nem esik jól, ez ilyen.

De ha kevés pénzed van, vegyél káposztát, az is jó nyersen éve és olcsó.

2016. febr. 14. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:

ennyire na parázz, úgy írsz magadról mintha valami hatalmas bűnt követtél volna el,

csoda hogy ennyivel kibírtad

rizst vagy valami tartós kaját azért vegyél ha lesz pénzed ilyen esetekre

2016. febr. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!