A 14 éves lányom tánccal szeretne tovább foglalkozni és azt mondta a balett mesterre hogy egy kb 5 kg lekéne adni és akkor biztos felvennék. Milyen fogyót tudnátok neki ajánlani ami egészséges neki?
Nem tudom,ez sok mindentől függ. Nem tudom mennyire van előképzettsége,de úgy tudom az alapokat már egész kicsi kortól el kell kezdeni,hogy úgy fejlődjön a vázizomzat,egyszóval megfelelő alkat kell ahhoz,hogy valaki ezen a pályán sikeres legyen.
Sok szenvedéssel és alázattal jár,amire nem mindenki alkalmas lelkileg.
Ha nem láttad még,akkor ajánlom megtekintésre A fekete hattyú c. filmet,amely nyilvánvalóan egy fikció,de levéve a fantasy elemeket remekül ábrázolja ennek a pályának a nehézségeit,buktatóit,és a -bár kívülről gyönyörűnek tűnő - balettvilág laikusok számára zárt kulisszatitkait...
Én nem biztos,hogy kitenném ennek a gyerekemet.
Ja,és engem 5 éves koromtól járattak balettre a szüleim, még ma is emlékszem,hogy számomra nem okozott örömet,inkább csak idegeskedést. Majd egy idő után közölték velem nem vagyok alkalmas erre a pályára,mert ehhez könnyű csontozatra van szükség,így annak dacára,hogy a hajlékonyságom megvolt,eltanácsoltak.
Nem éltem meg tragédiaként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!