Anorexia lenne?

Figyelt kérdés

176 centi vagyok és 58 kiló. Az elmúlt 1 évben 27 kilót fogytam.

Alig eszem (kb 2 hete) semmi étvágyam, anyukám el akar vinni orvoshoz, a barátaim ellenőrzik, hogy eszem-e mert szerintük vékony vagyok.

De ha tükörbe nézek csak undorító hájat látok magamon és undorodom magamtól.

2016. febr. 12. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem pont jó súlyban lehetsz,ne akarj többet fogyni.
2016. febr. 12. 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, ez anorexia. Ha tovább fogysz, akkor egy annak kórház lesz a vége (ha kiskorú vagy, akkor mindenképpen bent tartanak, ha 18 éves elmúltál, akkor család/barátok kérhetik, hogy ne engedjenek ki), és "visszahizlalnak" normális súlyra. 55kg-val már anorexiás testsúllyal rendelkezel, így ha ez kitudódna, hogy szándékosan még tovább akarsz fogyni, nem lenne túl szerencsés.
2016. febr. 12. 16:49
 3/8 A kérdező kommentje:
14 vagyok. De minimum 50 kilora le akarok menni.
2016. febr. 12. 16:55
 4/8 anonim válasza:

Ne csináld! Teljesen össze fog szűkülni a gyomrod, és mire rájössz, hogy hülyeséget csinálsz, addigra már teljesen tönkreteszed a gyomrodat, másfelől meg hatalmas akaraterő kell majd hozzá, hogy újra kitágítsd.

Próbálj hízni és sportolj mellette, járj el futni, az levezeti a stresszt, megnyugtat és izmosít!

2016. febr. 12. 17:30
 5/8 hell-ikon ***** válasza:

Anyukádnak igaza van, azt kell mondjam.

Minimum (!) egy pszichológust nem ártana felkeresned, mindabból kiindulva amit leírtál.

2016. febr. 12. 18:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Ne ugy probaljatok kezelni, mintha nem sportolnek. Heti otszor van edzesem, nem kell sportrol pampogni.

Azt kerdeztem, hogy ez lehet-e az anorexianak elozmenye

Es szerintem mar osszeszukult a gyomrom, mert a semmitol is tele vagyok 5-6 orara

2016. febr. 12. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
max fejben, annyira azért nem kevés az 58 kg a magasságodhoz
2016. febr. 13. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Anorexia az elme betegsége, mivel csak undorító hájat látsz magadon, emiatt koplalsz, egyértelműen az vagy.

Ha pedig eléred az 50-et, akkor majd 40 lesz a cél.

2016. febr. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!