Anorexia lenne?
176 centi vagyok és 58 kiló. Az elmúlt 1 évben 27 kilót fogytam.
Alig eszem (kb 2 hete) semmi étvágyam, anyukám el akar vinni orvoshoz, a barátaim ellenőrzik, hogy eszem-e mert szerintük vékony vagyok.
De ha tükörbe nézek csak undorító hájat látok magamon és undorodom magamtól.
Ne csináld! Teljesen össze fog szűkülni a gyomrod, és mire rájössz, hogy hülyeséget csinálsz, addigra már teljesen tönkreteszed a gyomrodat, másfelől meg hatalmas akaraterő kell majd hozzá, hogy újra kitágítsd.
Próbálj hízni és sportolj mellette, járj el futni, az levezeti a stresszt, megnyugtat és izmosít!
Anyukádnak igaza van, azt kell mondjam.
Minimum (!) egy pszichológust nem ártana felkeresned, mindabból kiindulva amit leírtál.
Ne ugy probaljatok kezelni, mintha nem sportolnek. Heti otszor van edzesem, nem kell sportrol pampogni.
Azt kerdeztem, hogy ez lehet-e az anorexianak elozmenye
Es szerintem mar osszeszukult a gyomrom, mert a semmitol is tele vagyok 5-6 orara
Anorexia az elme betegsége, mivel csak undorító hájat látsz magadon, emiatt koplalsz, egyértelműen az vagy.
Ha pedig eléred az 50-et, akkor majd 40 lesz a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!