Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha elkezdenék rendesen enni...

Alexamills kérdése:

Ha elkezdenék rendesen enni híznák?

Figyelt kérdés

Sokan betegnek titulaltak mar, hogy anorexias vagyok, szerintem nem igaz, mert eszmeletlenul kovernek latom magam.

A minap olvastam egy olyat, hogy aki koplalassal fogyott le es ujra normalisan kezdene enni csak meg tobb plussz jonne fel. 56kg-rol 44kg nyar elejen kezdtem, es emlitettem meg en igy is kovernek erzem magam, akar egy falat utan is.

Van, hogy egy nap csak gabonapehelyt eszek es attol is ugy erzem hiztam.

Hogyan tudnak megis ebbol kijozanodni?

Akar egy picit megvaltoztatni az etrendemet, de ne hizzak tole?

2016. jan. 5. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:

De anorexiás vagy, testkép zavarod van.

Ebből csak hozzáértő segítségével tudsz kijönni.

És híznod kell. 44 kg max. akkor lehet jó, ha 150 centis vagy. Egyébként betegesen sovány.

Szóval semmi gond azzal, ha eszel és hízol, hiszen híznod kell.

2016. jan. 5. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és egyébként híznék! Bocs, de erre nagyon allergiás vagyok :)
2016. jan. 5. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Te tudod egyáltalán mi az az anorexia? Nem az amikor valaki nagyon vékony. Hanem az aki nagyon vékony (lesz idővel) de kövérnek látja magát és azt hiszi elhízik egy kanál zabpehelytől. Jééé de hát pontosan ezt írtad le....

Szerintem sürgősen kérj segítséget mielőtt a kórházban kötnél ki vagy még rosszabb történne veled

2016. jan. 5. 11:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyilván vékony, s ha nem vagy igen alacsony, betegesen vékony vagy, de ha kövér lennél, akkor is simán lehetnél anorexiás.

Miért pont cukrokat esznek az anorexiások, fel nem fogom.

A helyedben nem azon aggódnék, hogy hízni fogok-e... Amúgy ilyenkor fel szokott jönni 1-2 kiló (illetve a víz miatt több is, de az nem számít) s koplalás után amúgyis oda kell figyelni. De mondom, ez mellékes nálad.

Komolyan beteg vagy, ezen kellene változtatni. De én nem tudok segíteni benne, ehhez bizonyára szakember kell, te még azt se látod eléggé, hogy mekkora bajban vagy.

2016. jan. 5. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
2-3 kiló feljön, de ez nem fog meglátszani, csak feltöltődnek a beleid. Adj magadnak 3hetet, amikor elkezdesz felelősségteljesen enni, mint aki tudja, hogy a teste nem arra van, hogy sorvassza, hanem arra, hogy felelősségteljesen gondozza azt.
2016. jan. 6. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!