Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok és fogyni...

16 éves lány vagyok és fogyni szeretnék, valaki ajánlana olyan diétát amihez mozgás is társul?

Figyelt kérdés
162 cm, 55 és 57 kg között vagyok mindig, a combomon és a csípőmön van a legtöbb háj, elég zavaró. Szeretném formába hozni magam, nem valami egészségesen táplálkozok, tudnátok mondani olyan normális étrendet, ami fogyaszt? Edzéstippet is adhattok légyszi.. :)

2016. febr. 7. 18:40
 1/3 Szabi.L ***** válasza:

minta étrend, de egyénenként eltérhet: [link]

Aerob edzés mindenképp és ha van lehetőséged, akkor súlyzós edzés is menjen.

2016. febr. 7. 20:48
 2/3 Nikiéűéé válasza:

Sajnos én elég kemény diétán vagyok,ezt nem ajánlom,de edzésnek,szerintem a Crossfit igazi főnyeremény *-* lassan egy éve űzöm,és eléggé sok kilótól megszabadultam....Nagyából a CrossFit szó jelentése azt hogy ilyen edzőtermi edzés....Remélem segítettem

13/L

2016. febr. 8. 23:07
 3/3 anonim válasza:
Norbi Update kaja és Réka tornái. Tapasztalat hogy nagyon hatásos, és még trendi is. Amúgy már az is sokat számít ha mellőzöd a cukrot és a fehér lisztes kajákat, kenyereket, péksütiket. Ezek mind mind nagyon hízlalnak. Nézd meg őket a facebook-on, tuti tippjeik vannak, és hasonló korúakat fogyasztanak most épp.
2016. febr. 13. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!