16 éves lány vagyok és fogyni szeretnék, valaki ajánlana olyan diétát amihez mozgás is társul?
Figyelt kérdés
162 cm, 55 és 57 kg között vagyok mindig, a combomon és a csípőmön van a legtöbb háj, elég zavaró. Szeretném formába hozni magam, nem valami egészségesen táplálkozok, tudnátok mondani olyan normális étrendet, ami fogyaszt? Edzéstippet is adhattok légyszi.. :)2016. febr. 7. 18:40
1/3 Szabi.L válasza:
minta étrend, de egyénenként eltérhet: [link]
Aerob edzés mindenképp és ha van lehetőséged, akkor súlyzós edzés is menjen.
2/3 Nikiéűéé válasza:
Sajnos én elég kemény diétán vagyok,ezt nem ajánlom,de edzésnek,szerintem a Crossfit igazi főnyeremény *-* lassan egy éve űzöm,és eléggé sok kilótól megszabadultam....Nagyából a CrossFit szó jelentése azt hogy ilyen edzőtermi edzés....Remélem segítettem
13/L
3/3 anonim válasza:
Norbi Update kaja és Réka tornái. Tapasztalat hogy nagyon hatásos, és még trendi is. Amúgy már az is sokat számít ha mellőzöd a cukrot és a fehér lisztes kajákat, kenyereket, péksütiket. Ezek mind mind nagyon hízlalnak. Nézd meg őket a facebook-on, tuti tippjeik vannak, és hasonló korúakat fogyasztanak most épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!