Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan táplálkozzak, mozogjak?

Hogyan táplálkozzak, mozogjak?

Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok, 200cm, 106kg. Szeretnék leadni aprilisig kb egy jó 10-15 kg-t. hozzá tartozik, hogy eléggé rendszertelen a táplálkozásom, a munka miatt (12 óra 3 napig, majd 3 nap pihenő, majd ismét 12 óra éjszakai). gondoltam, hogy lassan leszoktatom magam a kenyérről, vagy csak éppen hogy. sok zöldség, gyümölcs. Meg mit és hogyan kéne mozognom, sportolnom? mert ugye nem minden nap tudok mozogni, csak ha szabad vagyok.
2016. febr. 7. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:

A kenyeret vedd vissza, ha fogyni akarsz.

Bár a súlyod és magasságod alapján ez az ideális neked.

Szálkásíts ha nem tetszik a kinézet vagy a zsír/izom arány.

2016. febr. 7. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, ideális lehet a testömeg indexem, csak magamnak nem tetszem. a hasamon kissé már feszülek a pólók, legfőképpen ebből szeretnék lejjebb adni. nincs akkora izmom, így szálkásítani még nem akarok. 2 db 10 és 2 db 5 kg súlyzóm van itthon, meg haspadon. ezekkel az eszközökkel szoktam tornázni, amikor úgy alakul.
2016. febr. 7. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:

A gyomor méreted nem fog lemenni a hasazástól.

diétáznod kell, vagyis ne egyél annyi szénhidrátot, és próbálj inkább többször enni egy nap ne pedig egyszerre egy nagyot. Bár ugye nem tudom eddig hogy táplálkoztál.

A súlyok variálhatóak? Hány és milyen rúdon vannak, illetve a hasazó az negatív döntött ?

Mit mikor és hogyan szoktál enni, Inni ???

2016. febr. 7. 17:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem fog lemenni, csak ha diétázom. Volt már hogy diétáztam, csak mostanában nagyon nehéz megállni, hogy ne egyek kenyeret. Főleg reggelire eszek pár szeletet. mellé parizer, sajt, paprika, uborka. Ebédhez már nem szek kenyeret és ha lehet, csak főtt ételt fogyasztok. vacsorára max 1 szelet kenyér, felvágott, uborka, paprika, hagyma. de sokszor csak felvágottat eszek meg zöldséget.

a munkahelyen főleg ha éjszakai műszak van, 22h ill. 02h –kor van szünet. tehát a biológia teljesen felborul. szerencsére könnyű fizikai munkát végzek, tehát nincs szükségem akkora kaloriabevitelre. oda álltalába főtt kaját viszek, rizst, rántott sajtot, tojást, felvágottat.

a súlyzók nem variálhatóak, nem tárcsásak. még én készítettem őket, tehát egybe vannak. :) rúdat nem igazán használok. de lehet, mivel kertes házba lakom, ezért van fém rúd..a haspadom állítható, mind negatív, mind pozitív irányba.

szoktam keresgélni edzés terveket, kezdőt. az alapján szoktam a mozgásokat végrehajtani. futni szeretnék, bár az ortopédián nem javasolták, vannak gondok a lábammal. huzamosabb ideig nem szabad eröltetni. (pedig szerintem a futás igen jó zsírégető.) kerékpár , úszás. ezeket javasolta. na meg a séta. kerékpározni imádok, sétálni is, ezért szoktam túrákra járni.

2016. febr. 8. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!