Híztam, és min 4 kg-ot le akarok adni. (képek mellékelve) Mit mozogjak? Vega vagyok.
Figyelt kérdés
Márc 20-ig min 4 kg-ot le akarok adni, irodában dolgozom, néha edzem, teniszezem.
2016. febr. 5. 18:22
11/18 anonim válasza:
Ha nem eszel csak egészséges dolgokat, akkor mitől vagy ilyen vastag? Nem kötekedésből kérdezem. Amúgy a lazac is hús meg a rák is annak minősül, mivel állat. hogyhogy akkor vega vagy?
12/18 A kérdező kommentje:
A mennyiség is számít. Marhát, sertést, vadat nem eszem, szárnyast sem.
2016. febr. 5. 21:00
13/18 anonim válasza:
És melyik a mostani kép, amin a melled alá érő világosabb hajad van vagy, amin rövidebb sötétebb..
14/18 A kérdező kommentje:
A világosabb hajú kép az június 18, a másik június 22, póthajam volt, leszedtem, majd visszarakom 1,5 hét múlva.
2016. febr. 5. 22:37
15/18 anonim válasza:
És ez már a plusz 4 kg-os súly és azóta egy dekát sem változtál vagy ehhez adjunk hozzá még 4 kilót?
16/18 A kérdező kommentje:
Én júniust akartam írni, nem tudom hogy lett jún. Késő volt már. Lehet kamunak tűnik emiatt, de azért étkezési tanácsolat szívesen fogadnék, írtam, hogy miket eszem.
2016. febr. 6. 10:23
17/18 A kérdező kommentje:
# 11, tegnap nem válaszoltam. Pl. a sült krumpli a nagy kedvencem, illetve a sushi is elég hizlaló. Illetve nem mozogtam idén sokat.
2016. febr. 6. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!