Milyen ez az étrend? 19 éves vagyok és nem sportolok.
Figyelt kérdés
reggeli: 1 kakaós csiga
tízórai: 2 banán
ebéd: rántott csirkemell rizibizivel
uzsi: 2-3 alma
vacsi: 2 zsemle, 2 tojás, paradicsom, paparika
2010. márc. 29. 17:40
1/5 anonim válasza:
A kakaós csiga helyett egyél inkább gyümölcsös müzlit, vagy teljeskiörlésű kenyérből, zsömléből készült szendvicset.
2/5 maundrel 

válasza:

a kakaós csiga rossz ötlet, valamint estére a zsömle nem a legjobb.
3/5 anonim 

válasza:

Én kevesellem a zöldséget, a banánba bele lehet kötni szerintem egy teljeskiőrlésű kenyérből kis szendvics jobb lenne. És sport nélkül nemhogy fogyni, de egészségesen élni sem lehet.
4/5 anonim 

válasza:

hát az az esti 2 zsemle nem a legjobb vacsorára, és a reggeli kakaós csiga sem!legalább teljes kiőrlésű legyen az a szénhidrát amit megeszel!
5/5 anonim 

válasza:

Nem túl szerencsés
ez jobb lenne:
*reggeli: 2 tojás, paradicsom, paprika, 1 db rozsos zsemle, 2 szelet pulykasonka + tea
*tízórai: 1 narancs vagy kivi vagy alma
*ebéd:csirkemell(nem rántva! , bőr nélkül) rizibizivel
*uzsonna: saláta egy kis öntettel vagy 1 db gyümölcsjoghurt
*vacsora: 1 pár virsli mustárral,1 szelet rozsos kenyérrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!