Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez fogyókúrának számít?

Ez fogyókúrának számít?

Figyelt kérdés

Ma ettem:

Reggeli: Egy szelet pástétomos teljes kiörlésü kenyér

Uzsonna: Fél narancs

Ebéd: Gyuvecs, pljeskavica

Vacsora: Joghurt lenmaggal

2016. febr. 1. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez mar inkabb koplalásnak szamit.
2016. febr. 1. 19:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Pedig nem vagyok éhes. Mostanában ennyit szoktam enni, meet mindentöl felfordul a gyonrom. Egyszerüen nincs étvágyam. Ért egy nagyobb stressz adag AZ utóbbi idöben, és amikor csak eszembe jut, elmegy AZ étvágyam. Nem szándékosan eszem keveset, csak zavar, hogy mindenki AZT hiszi, fogyókúrázom..
2016. febr. 1. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor fogyókúra, ha annak szánod. Csak mert valaki x mennyiséget eszik, még nem fogyózik.

A mennyiségről fogalmam sincs, az ebédnek pl. még mennyisége sincs, de amúgy sem ismerem eme ételeket, nemhogy a konkrét elkészítési módot. Ha én azt írom, hogy zöldségfasírtot ettem ebédre, te sem tudod, hogy 200 vagy 2000 kcalt vittem be... A többi étkezés visszafogott, de van, akinek az ebédje tartalmazza a napi kalória zömét.

Az nem számít, hogy éhes vagy-e, a testnek energia és tápanyag kell. Ha valami okból nincs étvágyad pár napig, de máskor rendesen eszel, az nem gond, de hosszabb távon muszáj jól enned.

2016. febr. 1. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!