Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hany kilot kene fogynon?

Hany kilot kene fogynon?

Figyelt kérdés

[link]

13/L

2016. jan. 31. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Sokat!

Ez már olyan mértékű elhízás, amihez ebben a korban - mivel fejlődő szervezet vagy - mindenképp kérd ki szakember segítségét.

A háziorvosid ajánlhat egy közeli jó dietetikust, de ha ismersz jó személyi edzőt, ő nem csak mozgásban, de táplálkozásban is tud tanácsot adni.

Ami a lényeg: Csak teljes életmódváltással vágj bele, folyamatos orvosi ellenőrzés mellett! Semmilyen koplalós divatdiétába ne kezdj bele!

Fogynod kell, ez tény. De fejlődésben vagy! Ennek nem mehet a rovására!

2016. jan. 31. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez mi? Fekszel oldalt és fel van húzva a lábad?

Mert mintha egy hasat látnék meg egy mellet.

Így képtelenség megmondani, hogy milyen alakod van, semmi sem látszik.

A csíkokból én egy kismamára tippeltem volna.

Kéne fogyni, de csak orvos vagy hozzáértő segítségével, mivel a te korodban különösen fontos, hogy nehogy koplalj, hogy megfelelő mennyiségben hozzájuss a tápanyagokhoz. Kérd meg a szüleidet, hogy kérjetek segítséget a háziorvosotoktól.

2016. jan. 31. 16:28
 3/7 anonim válasza:
Jaj:( 13 évesen ennyire túlsúlyos vagy? Hány kg vagy? Minimum 20 kg-ot,de kérd ki szakember tanácsát! Nagyon csúnyán stríás a hasad,a képen,anno nekem is volt,de az éppen,hogy látszódott,és vékonyak voltak. Életmódváltásba kell kezdened és rendszeresen kell sportolnod,de fokozatosan és adj magadnak időd! Sok sikert. 15f
2016. jan. 31. 16:33
 4/7 A kérdező kommentje:
97 kg vagyok es esetleg mindjart rakok ki egesz alakos kepet ha kell
2016. jan. 31. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a kép már volt egyszer, inkább írd ki hogy csak erős idegzetűeknek, mert majdnem megvakítottál. :D Már akkor is leírtuk: fogyjál le, nem kicsit hanem nagyon sokat, és anyádtól/apádtól kérj egy büdös nagy pofont amiért a kis zsírcsecsed kipakolod az internetre.
2016. jan. 31. 17:00
 6/7 anonim válasza:
Ha gondolod, írj rám privátban, úgy érzem, tudnék neked segíteni. :)
2016. jan. 31. 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen magas vagy, de a 97 kg soknak hangzik mindenképpen.

Szüleid nem akarnak segíteni?

Mi az, amit csinálsz és biztosan rossz? Ezeket tudod? Pl. cukros üdítőket iszol? Nassolsz? Túl nagy adagokat eszel? Össze-vissza eszel? Félkész fagyasztott kajákat eszel?

2016. jan. 31. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!